Barcelona palaa voittojen tielle

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Barcelona palaa voittojen tielle

 • Tässä aiheessa on 0 kirjoittajaa ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Lionel Messi auttoi Barcelonaa palaamaan voittojen tielle Villarealia vastaan viikonloppuna siivittäen joukkueen 4-1 voittoon El Madrigali-stadionilla.

  Bojanin ja Xavin maalit turvasit kolme pistettä La Ligan johtajille, ja samalla siirsi Barcelonan neljän pisteen päähän Real Madridista.

  Pep Guardiolan joukkue kärsi pettymyksistä Mestareiden Liigasta tippumisen merkeissä Camp Noulla keskiviikkona, mutta ne jotka odottivat joukkueen kärsivän pelimasennuksesta olivat selvästi väärässä.

  Monet luulivat matkan El Madrigalille olevan mahdollinen “pakansekoittaja” joka johtaisi mahdollisesti uuteen muutokseen mestaruuskamppailussa, mutta Katalonian jättiläiset todistavat olevansa huippujoukkue ja kiristivät otettaan liigassa.

  Barca aloitti pelin hermostuneesti ja antoikin kotijoukkueelle joitakin selviä maalintekomahdollisuuksia jotka osuivat Nilmarin harteille, mutta hyökkääjä epäonnistui viimeiselyssä.

  Villareal jäi erityisesti harmittelemaan menetettyjä paikkoja vierailijoiden mennessä johtoon 18. minuutilla.

  Xavi avasi Villarealin puolustuksen ja laittoi pallon upeasti Messille joka viimeisteli totuttuun tyyliin. Xavi tuplasi hallitsevien mestareiden johdon hienolla vapaapotukulla, ja Bojan teki mahdollisesti päivän hienoimman maalin uskomattomalla yksilösuorituksella jossa hän juoksi itse puolustajien ohi ja laittoi Barcan kolmannen maalin sisään ennen puoliaikaa.

  66. minuutilla Joseba Llorente teki lohdutusmaalin kotijoukkueelle, mutta Messillä oli viimeinen sana, hänen tehdessä 4-1 kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

  “Se oli kova peli ja meidän täytyi eräällä tavalla kääntää uusi sivu joukkeellemme joten minun täytyy onnitella valmentajaa ja pelaajia,” Barca-puheenjohtaja Joan Laporta kertoi espanjalaisella televisiokanavalla ottelun jälkeen.

  Lopuksi pitää tarkistaa Espanjan Jalkapallo!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.