Barcelona näyttää jälleen sanelevan ehtoja La Ligassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Barcelona näyttää jälleen sanelevan ehtoja La Ligassa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Ilman sen kummempia selittelyjä näyttää jälleen siltä, että Barcelona on ansainnut itselleen paikan tämän kauden La Ligan ennakkovoittajasuosikkina, uuden kamppaajan päästessä käyntiin tänä viikonloppuna. Viime kaudella Barcelonan miehet onnistuivat kääntämään Real Madridn asettamaan haasteen edukseen. Madridin uudet pelaajat, kuten Ronaldo ja Kaka, eivät onnistuneet nappaamaan voittopokaalia Barcelonan hallusta, joten yritys tulee olemaan kova että vaikea tällä kaudella. Vaikka pelaajilla ei ole ollut koko kautta aikaa totutella uuteen joukkueeseensa ja opetella pelaamaan uudessa kokoonpanossa, yrittää Jose Mourinho kuitenkin johtaa omansa tällä kaudella voittoon.

  Onko Barcelona siis tarpeeksi vahva tällä kaudella pystyäkseen pitämään madridilaiset vastustajansa loitolla Mourinhon ollessa kaupungissa? Kyllä, on vastaus tuohon kysymykseen. Vaikka Guardiola on pysynyt joukkueen managerina, on Barcelona tehnyt radikaaleja parannuksia niin joukkueena kuin kentälle pistettävien pelaavien pelaajienkin suhteen. Thierry Henry ja Rafael Marquez ovat molemmat siirtyneet pelaamaan Amerikkaan, joten uusia pelaajia on otettu mukaan remmiin pelaamaan Barcelonan paidoissa. Javier Mascherano, tällä hetkellä hieman epävarmasti valioliigaan asettunut liverpoolilainen saattaa pian siirtyä espanjalaisten jättiläisten joukkoon antamaan oman lisäyksensä keskikentän puolustuskilvelle. Vaikka Barcelona ei onnistunut nappaamaan Cesc Fabregas Arsenalin nenän edestä, on Sevillan Adrianon että £34 miljoonan arvoisen valencialaisen David Villa sovittu siirtyvän katalonialaisille.

  Tämä on suorastaan fantastinen mahdollisuus klubille, etenkin David Villan tulessa osaksi joukkuetta. Villaa onkin usein tituleerattu maailman parhaaksi maalintekijäksi. Vastustajan puolustajille tieto siitä, että heidän työkseen jää estää kolmen punapaitaisen huippupelaajan David Villan, Lionel Messin ja Zlatan Ibrahimovicin maalille eteneminen ja maalien tekeminen on varmasti enemmän kuin hermoja raastavaa!

  Se pystyykö Barcelona yltämään Champions liigaan että valioliigamestaruuteen asti on jo kokonaan toinen juttu. On sanomattakin selvää, että Mourinhon johtaman Inter Milanin voitto oli heille kova pala. Tämän vuoksi monet eivät panisi aivan päätään pantiksi sen puolesta, etteikö portugalilainen legenda voisi yltää johonkin vastaavaan myös tällä kaudella. Valioliigan puolelta myös Chelsea on potentiaalinen uhka, etenkin kun ottaa huomioon heidän väkevän yrityksensä voittaa Euroopan jalkapallomestaruus. Manchester United ja Arsenal tulevat myös olemaan kovia vastuksia, mikäli kaikki joukkueet pääsevät näin pitkälle.

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  sportblogger kirjoitti:

  Ilman sen kummempia selittelyjä näyttää jälleen siltä, että Barcelona on ansainnut itselleen paikan tämän kauden La Ligan ennakkovoittajasuosikkina

  No eipä se Madridin tappio nyt niin paukana ollut! Enkä lähtisi ihan vielä jakamaan noita poklaaleita muutenkaan…

  Lähes kaikki suosikkipelaajat romahtivat afrikassa, joten saa nähdä mitä tapahtuu!
  Villa, Torres jne olivat syvällä ahdingossa….

  Itse uskon siihen, että Milanilla ei ole mahdollisuuksia. Chelsea on kova (ja ehkä ManU myös) eikä tosiaan mainitsemaasi Arsenalia pidä unohtaa vaikka en siihen uskokaan.
  Mutta mitä tekee Ajax? …voi vaikka ollakin nousun paikka!

  LINKKI

  Etzo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74

  En tiedä mitä pelejä ”devspain” on oikein katsonut, mutta Villa ei todellakaan romahtanut MM-kisoissa. Espanja teki koko kisoissa yhteensä kahdeksan maalia ja David Villa viimeisteli näistä yksin viisi kappaletta. Torres oli ahdingossa, koska paikat eivät kestäneet loukkaantumisen takia, mutta tähtistatuksensa takia oli pakko peluuttaa vaikka penkillä oli mm. Fernando Llorente.

  La Ligan mielenkiinto ns. tuulipukukatsojien keskuudessa kärsii, kun Real Madrid ja Barcelona kahdestaan ovat ainoat potentiaaliset mestariehdokkaat. Kauan on jo vierähtänyt siitä kun super-Deportivo nousi maineeseen ja kun Valencia voitti mestaruuksia.

  Málaga CF tulee yllättämään ja nousemaan Europeleihin oikeuttaviin sijoituksiin. Katsokaa ja ihmetelkää.

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  En todellakaan ole vieläkään siirtynyt Barcan kannattajakuntaan vaikka uskonkin katalaanien olevän vahvoja tälläkin kaudella.

  Oma joukkueeni rypee siellä jossain, syksyn peli- ja treenivisiitti kertoo sitten joukkueen tilanteen paremmin.
  Jäihän meille kuitenkin jotain … siis muutama pelaaja, Mata ja Ever…
  Katsotaan miten tässä pärjätään.

  AMUNT VALENCIA PER SEMPRE!

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tähän keskusteluun osallistuu jalkapallon asiantuntijoita ,jotka ehkä tietävät mistä saa hommattua liput Malaga -Sevilla matsiin 19.9.
  Tässä kysymys mikä mulle esitettiin Suomesta.
  Mieluummin vielä niin, että homma hoituisi Suomesta netin välityksellä.
  Koska mä en itse tiedä urheilusta mitään (paitsi jotain punttisali hommista) pyydän neuvoa viisaammilta.

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  Etzo kirjoitti:

  En tiedä mitä pelejä ”devspain” on oikein katsonut
  >
  clip, clip…
  >
  Málaga CF tulee yllättämään ja nousemaan Europeleihin oikeuttaviin sijoituksiin. Katsokaa ja ihmetelkää.

  No, tuossa mielessä olet oikeassa, mutta kokonaisuutena Villa(kin) oli huono (Espanja = _vain_ 8 maalia!!). Itseasiassa Espanja pelasi niin surkeaa peliä, että on ihme, että se voitti ylipäätään. Oliko syynä Afrikka tai jotain, niin lohdun toi se, että ”kaikki muutkin pelasivat huonosti”.

  Llorentea ja Fabregasta olisi saanut peluuttaa enemmän! Ja ”baskimetsä” teki virheen kun pitkitytti vaihtojen päätöksentekoa. -vaikka voittivatkin, niin ei mikään hieno voitto, sori vaan. Luulenpa, että jos peli ei olisi ollut niin törkeän-törkeää Hollannilta, niin pokaali olisi mennyt sinne. Itse tekivät tuhonsa ja ansaitsivat sen myös.

  Ja sitten siihen Málaga FC:n. Hmmm. En oikein usko. On ollut semmoista vuoristorataa se joukkue, että! Uusi Rosaleda ja kaikki. Pieni nousu ja pudotus ja tuuripelastus!
  Vaikka kotijoukkueena kannatankin, niin en kyllä oikein jaksa uskoa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.