Autonvuokraus Malagassa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Autonvuokraus Malagassa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Terve!

  On tullut käytetyksi omaa autoa toistakymmentä vuotta Costalla, mutta nyt tulee käytettyä lentolaitetta matkustamiseen. Euroopan läpiajelut kyllästyttää!

  Mutta eihän meikäläinen osaa olla ilman autoa, joten sitten vain vuokraamaan. Hakukoneita on, mitkä hakevat vaihtoehtoja monilta vuokraamoilta!

  Tulipa vertailtua hakukonetta ja sitten varsinaista tarjoajaa vastavasta autosta. Suora varaus on himpun halvempi, millä ei ole juurikaan merkitystä.

  Miten sitten kävikään ensikertaiselle vuokraajalle! Auto osui tosi halvalla hinnalla GoldCarille. Hakukone ilmoitti, että veloitetaan tankillinen bensaa ( ja vähän kalliimmalla, kuin itse tankattuan ja palautus tankki tyhjänä) Ihan ok!

  Kolarivakuutus sisältyi puoli-ilmaiseen hintaan, kuin myös yksi lisäkuljettaja!

  Sitten vaan varaus sisään ja maksu samaan sassiin! Mainitsin asian tutulleni, joka kertoi lentoasemalla valtavasta riidasta vakuutusmaksuissa!

  Se pisti huolestumaan ja kaivamaan vuokraamojen sivustoja. Kyllä sitä infoakin löytyy. Ja vastauksetkaan ei miellytä. Ei se vuokraus taidakaan niin halpaa olla!

  Se kolarivakuutus esim GoldCarilla ei kata mm renkaita, kytkintä, jäähdyttäjää, pölykapseleita! Omituista, jos kytkin hajoaa, onko se vuokraajan vika?

  Tästä löytyy tietoa tuosta luvatusta peruutustason vakuutuksesta ( CDW )
  Lisävkuutuksesta ( WTI ) tai Relax vakuutuksesta, mikä lienee hiton kallis.
  ( Katso pudotusvalikko toinen rivi http://www.goldcar.es/goldcar-faq-es/#q2 )

  Jos ei lisävakuutuksia maksa, niin peritään vakuusmaksu, minkä suuruutta en löytänyt! Enkä tiedä sitäkäään, miten vakuusmaksun palautus onnistuu!

  Kertokaapa kokemuksia, kiitos!

  LINKKI

  jokainenxw
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.09.2009
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 168

  Kokemukseni.
  Polttoaine peritään paikanpäällä (tankillinen, 60-90€ autosta riippuen).Tietysti lyhyissä varauksissa on mahdollista sopia, että palauttaa auton tankkitäynnä. Vakuutus: voit ottaa TÄYDENNYSVAKUUTUKSEN, mikä kattaa kaiken, tai luottokorttivarauksen kolhuja varten yleensä 300€. Tätä varausmaksua ei peritä,vain jos tarvetta ilmenee auton palautuksen jälkeen. Kannatta käydä kaikki kolhut läpi ja kirjauttaa ne henkilökunnalla paperiin, ennen kun lähdet autolla liikenteeseen, samalla kuvaat kaikki kolhut. Minulla ei ole ollut mainituasta yhtiöstä pahaa sanottavana. Olen vuokrannut tästä yhtiöstä.

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  ..niin kauan kun sitä ei tarvitse 😉

  Jos vakuutukset huolettaa, niin suosittelen esim. Holidayautos (brittiläis-sakalainen broker) joka vakuuttaa autot itse (vuokraamon minimin päälle).

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Terve!

  Nyt selvisi nuo lisävakuutukset sun muut avoimet kysymykset auton vuokraamisesta ihan konkreettisesti.

  Varasin auton siis hakukoneella ja arpa heitti mainitun Goldcarin. Olin tilannut Ford Focus Estaten, eli farmarin. ( koko taataan, merkkiä ei )

  Vuokran olin maksanut netissä. Vuokraamossa tuli lisää mainittu polttoainemaksu ja pirunmoisella ylihinnalla, mutta tankki oli todella täysi! Vaihtoehtona oli Luottokortille talletettu ( deposit ) maksu 700€, tai lisävakuutus Relax, eli käsittääkseni mahdollisimman täydellinen vakuutus! Vuokraushinta tuplaantui huikeaan 13-14 €uroon /vrk! ( 1/3 Suomen hinnasta )

  Parkkihallissa 200m:n päässä hokasin, että auto olikin kaikkea muuta, kuin farmari! Juuri ja juuri sain romut sovitettua sisälle Seat Leon Tdi:n ! Ei taatusti mikään farkku, eikä bensamalli. Laskusta hokasin, että dsl-lisä oli 11 ekee!

  Oppia ikä kaikki. Pitää olla tarkkana!

  Nyt sitten viikossa pitää ajaa pirusti, – käytännössä koko ajan. Tankillisella pääsee tuhatkunta km!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.