Auton rekisteröinti

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Pealanko
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.11.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Onko miten kallista rekisteröidä Suomesta ajettu auto Espanjaan, jos oleilee siellä vaikka 11 kk? Vai voiko sääntöä kiertää siten että on alle 6 kk Espanjassa, ja käy sen jälkeen viikon vaikkapa Ranskassa, ja menee takaisin Espanjaan?

  Mietittiin myös sellaista, että lennettäisiin Saksaan, ostettaisiin sieltä auto ja ajettaisiin Espanjaan. Siellä 11 kk käytön jälkeen ajettaisiin Suomeen ja pidettäisiin siellä omassa käytössä. Mutta siinä on jo monta muuttujaa, pahimmillaan maksetaan verot useampaan otteeseen?

  LINKKI

  buscador
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2016
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 39

  Lukaiseppas vaikka: https://www.autoliitto.fi/tietoa-tienkayttajalle/auton-vienti-ulkomaille/ulkomaalaisen-ajoneuvon-viennissa-espanjaan-on-kolme

  Eli mikäli ET kurnauttele auton kanssa yli kuutta kuukautta yhtäjaksoisesti Espanjassa pitäisi homman toimia ilman rekkausta, samoin kuin Suomessakin esim. virolaisilla.

  Tuohon Saksa-tuontiin en sano mitään, mm. vakuutusten hoitaminen voi olla hankalaa.

  LINKKI

  Pepe Navares
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.05.2008
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 71

  Tuonti Saksasta Espanjaan ei todellakaan ole järkevää, mikäli kyseessä ei ole joku niin erikoinen auto, jota Espanjasta ei saa. Autojen hinnat nimittäin ovat Espanjassa ihan yhtä edulliset kuin Saksassakin. Espanjasta autoliikkeestä ostettuna saa myös helposti 6 tai 12 kk:n takuun, kilometritakuun jne.  Tuontiautolle tulee paljon ylimääräisiä kustannuksia, rekistelöintivero, arvonlisävero, Traficon maksut, ITV ym. Kuultavasti ensikertalainen ei myöskään selviä ilman asioimistoimiston apua, verot ovat nimittäin maksettava nykyään vain ja aikoastaan Internetissä Agencia Tributarian omilla sivuilla, joka taas vaatii sähkösisen tunnistamisen ja aika tavalla kokemusta asian hoitamiseen. Traficossakin asioiminen ensimmäistä kertaa on aika haastavaa… voi olla että joutuu juoksemaan monta kertaa. He tykkäävät juoksuttaa.

  LINKKI

  buscador
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2016
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 39

  Viime talvena liikennettä katsellessa ruosteiset autot puuttuivat täysin (pl.  yksi letukka-vani) ilmeisimmin ei kiusaa, leppoisasta parkki-kulttuurista johtuen lommoposkia kylläkin. Eli vaikkapa Mersu löytyy näiltä kulmilta huomattavasti kotoista ehjempänä.

  Mikäli auton hankkinut kertoisi kokemuksistaan, niistä voisi olla aika iso apu.

  Katsellessani ooyyo.comia huomioni kiinnittyi hinnoittelun ”vapaamuotoisuuteen”, esim. 2000€ -15 mallisesta bemarista ja näitähän vastaavia sitten oli yksityisillä ja liikkeillä, mikäs juttu tuo on? Sikäli kiva että tietäisi pyyntihinnan. Mikäli järkevämpi linkki käytetyille kulkineille löytyy, olisin kiitollinen.

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Melkoisen mukava ja edullinen tapa on ostaa lähes uusikin auto autovuokraamoista! Kavahditko? Ei syytä.

  Olen ostanut 2 autoa vuokraamosta ja tuttuni useita. Halvimmat hinnat ovat niissä suurissa vuokraamoissa, kuten esim GoldCar ja RecorgGo. Autot löytyvät netistä. Taitaa olla molemmissa yhteensä n 70000 kaaraa. Niissä on nopea kierto ja heidän sisäänostonsa on edullista. Käsittääkseni ko vuokraamot vapautuvat myös arvonlisäverosta, kun autoa on käytetty muutamia kuukausia. Ja se tuntuu hinnassa!

  Viimeksi kaveri kanssa menimme erääseen suurvuokraamoon ja kysäisimme mukavan kokoista farmaria. Myyjä sanoi, että hypätkää kyytiin ja ajoimme vuokraamon tukikohdasta  Malagan lentokentän taakse. Rivissä seisoi yli 60 kpl farmari Focuksia! Myjjä sanoi, että valitkaa noista. Valitsimme ja autoa noutaessamme se oli pesty ja hienossa kunnossa. Todella edullisesti!

  Kannattaa ainakin tutustua. Jos päädytte tällaiseen ratkaisuun, niin tehkää se ajoissa, sillä paperien saaminen kestää. Varsinkin, jos aijotte kesäksi ajella sillä Suomeen!

   

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 10

  Hei, Tämä on tiedottaa suurelle yleisölle, että herra González Andres on yksityinen lainanantaja, joka on avannut taloudelliset mahdollisuudet kaikille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea. Me myöntäkää lainaksi 2 prosentin korko yksilöille, yrityksille ja yrityksille ehdoissa selkeästi ja ymmärrettävästi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: (gonzalezandresloan@gmail.com)

  LINKKI

  buscador
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.12.2016
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 39

  Ei nyt kiinnosta Gontso sun yksilöidyt vipit, käteistä varattu. Tarjoo autoa ennemmin niin katsellaan, halpa, hyvä ja punainen. Ja mistä ihmeestä edes löysit tänne, täällä on vakavaraista porukkaa? Ei kanatusta, jatka matkaa vaan.

  Ranskalaiset, Seat ja Ford on aika yleisiä täälläpäin. Katsellut kokemusperäisenä Volvoja, riisseli ja automaatti, tarjontaa ei liiemmin ole. Hinnat napsahtelee yli Ruotsin ja Saksan aika helposti. Vaihtoehtona Mersu, etenkin tuohon ruosteeseen tai lähinnä sen puutteesta johtuen. Tai korealainen, kriitttisemmin. Suomen VM puuhailee taasen jotain jännää autovero-muutosta eli intensiivisempi tutkimus jää vuodenvaihteen yli.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.