Auton parkkeeraaminen ja mottiin jääminen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Auton parkkeeraaminen ja mottiin jääminen

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Soile
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.05.2013
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 64

  Kävin illalla ruokakaupassa Fuengirolassa (harvinaisesti autolla). Pistin autoni parkkiin ylämäkeen, jossa ei sillä hetkellä ollut muita autoja. Tullessani kaupasta oli auto taskuparikssa niin, että eteeni ajanut auto oli jättänyt noin viisi senttiä tilaa autojemme väliin ja taakse parkkeerannut auto oli jättänyt ruhtinaalliset 10 cm väliä. Odotin hetken siinä toivossa, että jompi kumpi autoilija tulisi pian takaisin autolleen. Ei tullut. Siinä sitten jumppasin autoa edestakaisin ylämäessä pitkän tovin ennen kuin sain auton ulos motista. Onneksi täällä on sallittua ottaa hieman puskurikosketusta. Itse en pysty puskureita pamauttelemaan yhteen, mutta autossani on iso peräkoukku ja se sai ottaa tuntumaa takana olevasta autosta. Tilanne tuntui mahdottomalta. Sisulla siitä selvisin.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Kunnon vetokoukku on hyödyllinen peli. Sunkin tapauksessa se taakse pysäköinyt olisi ansainnut siitä oikein kunnon mällin.

  Muistan katkerasti, kun itse Stadissa pysäköin idioottimaisesti ja kun piti lähteä liikkeelle, oli joku liimannut tuulilasiin koko leveydeltä sitä vanhaa hyvää ruskeaa paperista liimanauhaa. Oli siihen kirjoittanut kommentit pysäköintitaidoistani.

  Olin koko päivän töissä ja liima oli kuivaa. Toista tuntia raaputin sitä liimanauhaa irti jollain jääskrapalla.

  Nykyisin, kun tuota liimanauhaa ei varmaan enää saa, voisi jokin spraymaali toimia hyvin.

  Näiltä spanjuureilta puuttuu pelisilmä niin liikenteessä kuin pysäköinnissäkin. Mietin, oliskohan tuossa voinut soittaa gruan paikalle?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.