Auton kuljetus Suomeen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Auton kuljetus Suomeen

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Rocinante
  Rocinante Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.03.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 4

  Mitenhän mahtaisin saada parhaiten henkilöautoni Suomeen, kun en halua ajaa läpi Euroopan?
  Voiko joku suositella kuljetusliikettä tai yksityistä? Hintakin pitäisi olla kohtuullinen. Auton saisi kyytiin Torreviejasta maaliskuun viimeisellä viikolla.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä borracha
  borracha Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 134

  Pari keskustelua alempana on jo keskustelu kuljetusliikkeistä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Tuohon aikaan vuodesta saatat hyvinkin löytää autollesi kuljettajan, joka kuittaa siten kotimatkansa Suomeen. Hakua voit yrittää Orkin ohella myös paikallisen lehden http://www.meidancostablanca.com tai sivuston http://www.torrevieja.fi kautta tai Suomi-seurasta, jolla lienee siellä jossakin toimisto.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Neña
  Neña Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2007
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 285

  OC antoi taas erinomaisen hyvän vinkin! Jos vaan itse uskallat antaa autosi jonkun Orkkilaisen ajettavaksi, niin täältä varmasti kuljetus löytyisi. Meilläkin on tuohon aikaan yksi lentopelkoinen sukulainen kyläilemässä joka mielellään ajelisi Euroopan halki 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 175611
  175611 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.04.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 5

  Ja sitten sama toisinpäin, harkitsemme auton viemistä Suomesta Espanjaan,mutta Euroopan läpiajo neljän pienen lapsen kanssa ei houkuttele..Löytyykö jostain linkkejä joka tapauksessa keskusteluun jossa auto ajettu Espanjaan asti tai sitten tosiaan ideoita tuon kuljettamisen suhteen?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kuminilkka
  Kuminilkka Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.04.2008
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 78

  Koska tein auto pitäisi viedä? Itse tulen Espanjasta Suomeen juhannuksen korvilla ja jussin jälkeisellä viikolla takas Espanjaan. Siinä menee auto jos toinenkin tarpeen niin vaatiessa….

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Asia vielä avoinna,mutta olen ehkä vähän myöhemmin kesällä taas menossa Mijas costalle.Voit ottaa suoraan yhteyttä sähköpostilla,nimimerkkini kautta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Susanna Maria
  Susanna Maria Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.04.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 53

  Yksi keino liikuttaa autoa on ajaa auto Helsingissä tai toisin päin Rostockissa laivaan. Sitten Rostockista Berliiniin (noin 200 km) ja siellä auto junaan. Ja matkustaa junassa, ainakin pääsee Narbonneen asti, josta on sitten tänne Alicanten seutuville jotain 700 kilometriä. Tuo autojuna oli aika toimiva juttu (kerran kokeiltu).

  Lasten kanssa Euroopan läpi ajamisesta sen verran, että sekin onnistuu. Meillä päivän ajomatka on ollut noin 500 km. Eli taukoja on pidetty ja yövytty aina jossain. Lisäksi maksuista huolimatta olemme ajelleet moottoriteitä. Matka sujuu huomattavasti nopeammin kuin että ajelisi usein moottoritien vieressä kulkevaa pienempää tietä pitkin. Ollaan sitäkin kokeiltu, mutta palasimme nopeasti takaisin moottoritielle. 😉 Kun noita moottoriteitä ajelee, niin niillä matka sujuu joutuisasti ja sen päivän ajoetapin päässä on ollut aikaa jaloitella ja purkaa sitä energiaa, kun on pakko istua autossa. Lisäksi autossa on ollut koko ajan tarjolla jotain mukavaa naposteltavaa, lasten musiikkia, kuuntelukirjoja, uusia värityskirjoja yms. Niin ja sitten jos lapset nukkuvat hyvin autossa, niin voihan sitä huristaa yön. Menee mukavasti tuhat kilometriä. En ehkä ihan heti suosittele, mutta sekin on vaihtoehto. Tiellä oli tilaa ja lapset tyytyväisiä, kun saivat koko seuraavan päivän purkaa energiaa ilman että tarvitsisi paljoa istua autossa. Äiti ja isä olivat ehkä vähän vähemmän pirteitä. 🙂

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.