auto laivaan Itämerellä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  oleo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 284

  Te jotka olette laittaneet autonne laivaan Suomi(Helsinki)-Saksa, niin kuinka täyteen buukattuja ko. laivat on?

  Kuinka aikaisin pitäisi varata autolle paikka, jotta ei jää ilman autopaikkaa? Ajankohta kun vielä olisi suomalaisten kiireinen loma-aika eli kesä- tai heinäkuu, ei vielä ole edes tarkkaa varmuutta. Ei tee mieli lähteä ajaan Ruotsin maata pitkin tai ylittelemään mitään isojabelttejä kun sitä ajettavaa olisi edessä senkin jälkeen..

  (PS.Tiedän michelinin sivut ja tiedän että täälläkin on keskusteltu, mutta vielä en ole niitä käyttänyt tähän kyseiseen probleemaan, ja päätin vaan suoraan heittää kyssärillä.:)

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tee se varaus heti kun tiedät lähtöpäivän. Sehän on sitten siinä, eikä asiaa tarvitse ajatella sen jälkeen. Semmoista olen kuullut moneltakin taholta , että laivat olivat täynnä viime kesänä/sesonkina.
  Ja vielä enemmän täynnä kun oli tämä Islannin tulivuorihässäkkä.

  LINKKI

  marbesa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 43

  lähdetään perjantaina helsingistä rostockiin ja ostettiin liput vasta tänään – emme olleet täysin varmoja päästäänkö jo huomenna lähtemään vai vasta perjantaina. hyttejä löytyi, mutta nyt taitaakin olla ihan eri asia kuin kesällä matkustaminen. edullisempaa lemmikkieläinhyttiä ei löytynyt, joten jouduttiin pulittamaan ikkunallisesti komerosta hieman enemmän. saapi nähdä on laivalla sitten porukkaa ollenkaan 🙂

  LINKKI

  oleo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 284

  Hups, noin nopeasti saitte autopaikat ja hytit!
  Joo, kesä voi olla kiirus. Meillä pahimmillaan toukokuussa tai ehkä kesäkuussa alkaa selviään milloin projektit on loppu ja voi alkaa lomaileen, joten tipalle taitaa mennä laivojen varaukset ..

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.