Aurinkorannikon yrittäjäyhdistys

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Aurinkorannikon yrittäjäyhdistys

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Sain tältä Yrittäjäyhdistykseltä sähköpostia tänään klo 18.02. Siinä oli kutsu yhdistyksen kokoukseen, jossa valitaan mm. yhdistykselle puheenjohtaja. Kokous on niinikään tänään klo 20.00.

  Jos yhdistyksellä on säännöt, niissä varmastikin mainitaan, kuinka paljon ennen kokousta kutsut on lähetettävä. Vajaa kaksi tuntia tuskin on riittävä…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä devspain
  devspain Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281

  Hyvä Karipentti.

  Minua erikseen pyydettiin lähettämään tietoa kaikille myös sähköpostitse noin puoli tuntia ennen kuin sait viestin (kuten kaikki muutkin), jotta viimeisetkin saavat tiedon kokouksesta. Sinä Karipentti, olet varmaankin näiden viimeisten tiedottomien joukossa?
  Lisäksi kaikkien yhdistyksen jäsenten tiedossa varmastikin on ”sääntöjen mukainen” kokoontuminen jokaisen kuukauden ensimmäinen maanantai. Kellonaika ja paikkakin on tiedossa jokaisella.

  Ja ei, en ole pyrkimässä puheenjohtajaksi, en ole muutenkaan yhdistyksen hallituksessa tai muussa päättävässä elimessä mukana. Ja tosiaankin, enpä pääse itsekään paikanpäälle valvomaan ”yhteisiä etujamme” vaikka illan vieras olisikin ollut hyvin mielenkiintoinen.

  Mielestäni Orkki ei ole myöskään ensisijainen paikka julistaa tiedoksi tulleita maileja tai muutakaan tietoa yrittäjäyhdistyksen tapahtumista. Sitä varten yhdistyksellä on omat kanavansa ja olisi varsin hyvän tavan mukaista reklamoida tiedottamisen tasosta ensin yhdistyksen sisällä ennenkuin alkaa huutamaan asiasta julkisilla verkkosivuilla.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Kuulehan Jukka; minä käsittelen asiaa tällä foorumilla sikäli kun itse katson aiheelliseksi eikä moderaatio sitä kiellä. Sitäpaitsi en repostele yhdistyksen asioita, kunhan kitisen siitä, että koollekutsu on huonosti hoidettu. Yhdistyksen sääntöihin (onhan sellaiset olemassa?) tuskin kuuluu, että jokaisen pitäisi tietää kokouksen olevan ”joka kuukauden ensimmäinen maanantai”.

  Hyvä tapa vaatisi, että kokouksesta estyneet saisivat tietoa tavalla tai toisella siitä, mitä kokouksessa on päätetty ja keitä yhdistyksen johtoon on valittu. Vai oletko eri mieltä?

  Tutkin sähköpostejani ja huomaan, että olen viimeksi saanut sinulta postia hieman yli vuosi sitten (3.1.2007).

  Kirjoitat, ettet ole yhdistyksen päättävissä elimissä mukana. Eikö tätä tiedotusta porukassa voisi hoitaa henkilö, joka on edes jossain määrin sitoutunut yhdistykseen, jolloin asia tulisi kunnolla hoidetuksi?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä devspain
  devspain Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281

  Tarkistele sähköpostiasi, olet saanut viestin esimerkiksi: Thu Nov 29 10:43:58 2007

  Olet ylipäätään saanut minulta viestejä vain koska minua on sillointällöin pyydetty lähettämään lisämuistutus kaikille. Jokainen yhdistyksen jäsen tietää, että yhdistys tiedottaa asioistaan omilla verkkosivuillaan.

  En ota kantaa siihen, pitäisikö porukassa olla joku, joka vastaa tiedottamisesta. Tästä lienee sytä keskustella kokouksessa, olethan paikalla ottamassa aiheen esiin?

  Moderatio muuten saattaa hyvin äkkiä kieltää tämän ketjun, koska paljastat tuossa nimeni nimimerkin sijaan. Sellainen ei ole forumeiden ”sääntöjen” mukaista!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Elämästä utelias
  Elämästä utelias Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.07.2007
  Kirjoituksia: 44
  Vastauksia: 1076

  Sinun nimi tulee esille myös tuolla kun klikkaa sinun ”Devspainia” 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  On tietenkin hienoa, että yhdistyksellä on omat sivut joilla olen vieraillut epäsäännöllisen säännöllisesti, koska paikallisena yrittäjänä (Aurinkorannikolla minä edelleenkin yritän ja sinne veronikin maksan) koen olevani kiinnostunut yrittäjien oman yhdistyksen toiminnasta, mistä en kyllä juuri mitään konkreettista selvää niiden sivujen http://www.aurinkorannikonpalvelut.com kautta saa. Vaikka ilmeneehän sieltä silti, että jotakin on sentään tehty.

  Koska en ole jäsen ja koska niillä yrittäjien sivuilla ei ole foorumia, saanen kysyä kysyttäväni täällä.

  Kannattaisiko yhdistyksen ajatella kokouskutsujen julkaisemisen lisäksi (mahtaisiko säännöissä peräti olla semmoinen maininta, että ne voi toimittaa suullisesti kulloinkin paikalle ehtineille muun kokouksen yhteydessä, eikä ollenkaan ajoissa muuten, vai ymmärsinkö väärin) tiedottamista muutoinkin vaikkapa ihan yhdistyksen toiminallisen kasvun edistämiseksi, vai onko jäseniä jo ennestäänkin liikaa?

  Yhtä köyttä kai ainakin vedetään? Sen mukaisesti suositan yritystoiminnan liittämistä Orkin foorumin vakioaiheeksi siitäkin huolimatta, ettei yrittäjäyhdistys itsessään tunnu olevan asiasta kiinnostunut. Mutta ehkäpä me yrittäjät voimme täällä vaihtaa tietoja ja samoin ne ne asiakkaamme, joilla on yritystoiminnasta tai yrittäjiltä itseltään jotakin kysymistä? Ylläpitäjämme on ainakin yrittäjänä erittäin myönteinen aihepiirin suhteen, sen tiedän.

  Yhteistyöterveisin OC

  P.S. Jukka, Jukka … terveisin Charlie.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Minä en kyllä usko olevani mainitun yhdistyksen jäsen.

  Ajantasalla olevan sähköpostiosoitteiston ylläpitäminen on aika yksinkertainen toimenpide. Jonkun vain se on käsipelillä hoidettava, siksi tiedotusvastaavalle löytyy kyllä toimenkuvaa.

  Etunimesi tuli tähän viestiin vahingossa, mistä anteeksipyyntöni.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.