Aurinkorannikon suomalaiset nuoret

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Aurinkorannikon suomalaiset nuoret

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  mehilainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.10.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 33

  Hei Espanjan Costa del Solilla asuvat, opiskelevat, työssäkäyvät tai muuten vain Espanjan auringosta nauttivat suomalaiset nuoret!

  Aurinkorannikon suomalaiset nuoret on voittoa tavoittelematon yhteisö alle 30-vuotiaille suomalaisille, joilla on jokin tarina elettävänä Espanjassa. Tykkää meistä Facebookissa ja tule mukaan toimintaamme! Tarkoituksena on tavata yhdessä säännöllisesti, kehittää yhteisiä tapahtumia ja tutustua kauniiseen Espanjaan porukassa. Aurinkorannikon suomalaiset pitävät yhtä – näytetään, että me nuoretkin osataan se!

  Linkki Facebookin sivuille:

  http://www.facebook.com/pages/Aurinkorannikon-suomalaiset-nuoret/181868288505822?v=photos#!/pages/Aurinkorannikon-suomalaiset-nuoret/181868288505822?v=wall

  Terveisin, Riikka ja Viljami

  LINKKI

  Rockford
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.08.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 16

  Tietoturvasta ja yksityisyydestä huolissaan olevana persoonana huomauttaisin ongelmista tämän asian suhteen, että siirretään oleellisia yhteydenpitoja ja tietojen jakamisia jonkun vastuuta kantamattoman tahon ylläpidolle – varsinkin kun ilmaisuuden vaatimuksena on lähes täydellinen identiteetin antaminen mainostarkoituksiin – ja samalla paljon muuhunkin tarkkailuun.

  Parempi paikka tällaiselle yhteisölle on joko ihan oma sivusto, itse ylläpidetty tai siivu muualta, ”oikealta” sivustolta – esimerkiksi vaikka espanja.orgista.

  Näin se näkyy myös hakukoneilla oikein, mutta käyttäjien tiedot eivät kulje missä sattuu moisen asian vuoksi. Ihmeen monet eivät edes sen verran ymmärrä sivuja tuonne laittessaan että niiden pitäisi olla julkisia, eikä vain kirjautuneille näkyviä. (Teidän osalta se sentään näkyy, mutta..)

  Mikäli kuvien lisääminen ja hostaus on ongelma ja käyttäjä haluaa jääräpäisesti tunkea ne fb:n, ei sekään ole forumilaisille este- linkkaat vain suoraan osoitteeseen, jonka näet kuvan kohdalla esimerkiksi hiiren oikealla napilla kohdasta properties/lisätiedot. Se fbcdn jne, joka loppuu .jpg.

  Miten olisi alidomain suomalaisetnuoret.espanja.org – olettaen että ylläpito sellaisen tekisi, tai sitten alisivuna, espanja.org/suomalaisetnuoret.

  Jos nyt joku ihmettelee että mitä vikaa fb:ssa, niin ottakaa ihmeessä asiasta selvää..
  Esimerkiksi http://pastebin.se/202781 on hyvä teksti joka kannattaa lukea.
  (osin jo vanhentunut ja laajennuksen tarpeessa oleva, tosin)

  LINKKI

  Lauri Eskola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.11.2010
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 15

  Hei
  Kyllä tänne mahtuu nuoretkin keskustelemaan. Sättikin on valmiina nopeampisormisille. Voidaan tehdä heille oma juttunsa. Laittakaa vinkkejä rohkeasti tulemaan

  LINKKI

  mehilainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.10.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 33

  Hei!

  Olisi mahtavaa, jos voisimme saada vaikka tänne espanja.org:iin oman pulinanurkkamme! Kalastelemme toisiamme eri keskuskteluosastoilta, eikä varsinaista kiintokohtaa ole. Siksi tuo Facebook (yksityisyysvaaroistaan huolimatta) on meille nuorille varsin mainio yhteydenpitopaikka, sieltä ainakin toisemme löydämme 🙂

  Tarkoitushan on saada nuoret vain tutustumaan toisiinsa, hyvässä hengessä on mukava asua ja olla ulkomailla!

  – Riikka

  LINKKI

  Lauri Eskola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.11.2010
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 15

  Nyt on nuorille oma, löytyy tuolta Nuoret

  LINKKI

  guanche
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.10.2006
  Kirjoituksia: 34
  Vastauksia: 708

  Laitapa vielä tuolle Känkkäränkkäporukalle ihan ikioma osasto… saisivat melskata ja meuhkata siellä ihan rauhassa *hymyhymiö* <—- varmuuden vuoksi

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  guanche kirjoitti:

  …Känkkäränkkäporukalle ihan ikioma osasto…

  Hep. Täällähän on jo yksi sellainen ”varaventtiiliosasto”, tai siis nimeltään ’Purkautumisosasto’, jota ei pidä lukea ’burghautumis-osasto’.
  =o)

  Jos sitten ehkä tarkoitatkin eräitä, tai ehkä erästä kaikesta espanjalaisuudesta prätkyttävää trollaajaa, niin hiljaista näyttää tuolla ”osastolla” viime hetkinä pitäneen. On tainnut kikat (eli oikeudet sivuston käyttöön) palaa siltä jo pariinkin kertaan.

  Ja saattaapa tuo trollailu olla nykyään hieman tarkemmassa syynissäkin, kun sitä on viimein sitten jossain mittakaavassa alkanut näkyä myös täällä orkissa.

  LINKKI

  Jaro
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.08.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 13

  Ja sitten voisi myös perustaa oman osion tällaisille varhaiskeski-ikäisille/nuor-ikämiehille, jotka ovat liian vanhoja nuorten ryhmään ja liian nuoria känkkäränkkäröimään..

  Mutta onneksi rakas avopuolisoni on vasta 29-v, joten ehkä minäkin täällä siinä sivussa pääsen uusiin ihmisiin tutustumaan myös nuorten piireistä.. 😉

  -Jaro-
  31 ½ v.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.