asuntojen kokonaiskulut

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot asuntojen kokonaiskulut

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  etzav
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.03.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 4

  Terve

  Selkoa asunnonvälittäjien tarjoamien asuntojen kokonaiskuluihin pitäisi saada. Otetaan vaikka tästä allaolevasta linkistä esimerkkitapaus.

  http://www.enalquiler.com/alquiler_piso_fuengirola/2-dormitorios-con-plaza-de-aparcamiento-incluida_2177662.html

  Tarkoittaako tuo Gastos de comunidad incluidos että se sisältää kaikki kiinteät kulut (vesi, sähkö, muut) ? Mitä muita kiinteitä kuluja voi olla näissä edullisemmissa 2:n makuuhuoneen vuokrakämpissä (netin hommaaminen erikseen..) ?

  Asunnonvuokraukseen liittyvien erilaisten hinnoittelumallien takia arviota auttaakseen lisätään tieto että 2 henkilöä asumassa ja ei varmaankaan ylenpalttista sähkön tai veden kulutusta.

  LINKKI

  etzav
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.03.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 4

  Ei se ihan putkeen mennyt tämä ketjun aloitus. En onnistu löytämään mistä tuota ensimmäistä viestiä voi muokata, mutta asunto-sana olisi varmaan ollu fiksumpi olla muodossa vuokra-asunto

  LINKKI

  Petriman
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.03.2012
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 128

  vastaa lähinnä ”hoitovastiketta”, eli kiinteistön jätehuolto, yleisten tilojen siivous, piha-/rappukäytävän valaisu, hissin huolto- ja käyttökulut jne.

  Kukin asunto vastaa omista sähkö- ja vesikuluista. Joskus (yleensä vain lyhytaikaisissa sopimuksissa) sähkö ja vesi saattavat sisältyä vuokraan (erikseen mainittu), mutta pidemmissä sopimuksissa joko sopimukset siirretään vuokralaisen nimiin tai vuokralainen maksaa kulutuksensa/laskun mukaan vuokranantajalle.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.