Asunto Torreviejasta

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aada
  aada Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 4

  Tutkailin tuossa myytäviä uusia asuntoja Torreviejasta, kuinka ollakkaan huomasin, että joillakin suomalaisilla kiinteistövälittäjillä on samat asunnot sivuillaan, kuin paikallisilla välittäjillä (siellähän voi myydä samoja asuntoja kaikki välittäjät). Hintaero on suunnaton samasta urbaisaatiosta suomalaisen hinta alk. 124.900 e ja paikallisella alk. 88.000 € (jolla myös venäjänkielinen palvelu) siis esim venäläisille on paljon halvempia. Siis vertaile hintoja ennenkuin ostat!!!!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
  Lumenluoja Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  linkit niin päästään tsekkaamaan porukalla tämä hinnoittelu. Iso ero on….

  Eli voiko olla syynä esimerkiksi se, että hintoja ei ole päivitetty tai asunto ei ole sama molemmissa ilmoituksissa tjsp.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aada
  aada Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 4

  Asuntoyhtiön nimi on Residencial Amay sijaitsee Los Altosissa Torreviejassa suomalainen välitystoimisto on esim. http://www.suncasa.es ja halvemmat samat asunnot on http://www.innovadom.ru Löytyi muitakin asuntokohteita, mutta tässä vain yksi esimerkki. Otettu selvää tuosta Innovadomista samat asunnot kysymyksessä katso urbanisaatiokartat jotka ovat myynti-ilmoituksissa!!!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Huimis
  Huimis Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.10.2011
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 441

  Itse suhtautuisin Suomessa uutisoidun perusteella epäilevästi varsinkin tuohon ylle linkattuun venäläissivustoon. Ei ole paljoa aikaa kun eräskin suomalainen pariskunta löysi oman, Suomessa sijaitsevan kesähuvilansa myytävänä heille täysin tuntemattoman venäläisen välitystoimiston listoilta ja siitä alkoi selvitä, että sellaisia tapauksia löytyi useita.

  Lisäksi lisäkysymyksiä herättää se, että nuo sivustot ovat ihan suoria kopioita toisistaan. Jompikumpi on selkeästi kopioinut sivunsa suoraan toiselta, tehnyt pienet muutokset ja upannut nettiin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aada
  aada Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 4

  Innovadomin toimisto löytyy Calle Azorin 1:stä Torreviejasta, totta voihan noita kopioida kuka hyvänsä ja alkaa myymään. Mistään ei voi mennä takuuseen näin tekniikan aikakautena kaikki on mahdollista. Kahdeksan vuotta Torreviejassa asuneena tiedän, että joillakin suomalaisilla kiinteistövälityksillä on suomalaisten hinnat. Paljon on myytävää ja edulliset hinnat niin tietty kaikki haluavat osingoille, eikä siinä mitään pahaa olekkaan verot tulevat tarpeeseen Espanjalle.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä pasipa
  pasipa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.08.2012
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 131

  Kylla minakin olen huomannut saman ilmion ja nahnyt saman asunnon 4 eri hintaan.
  Sama asunto myynnissa myos Malagan alueella ja hinta esim. 285.000€.
  Toisesella valittajalla 270.000€.
  Kolmanella 277.000 €. Syy voi olla juuri se etta hintoja ei ole kukaan paivittamassa mutta myos netissa sita olen nahnyt ja
  eri valittajat pyytavat samasta huoneistosta eri hintoja.
  Sitten lopulta menin ja kysyin suoraan omistajalta ja hinta oli 250.000€ ja heti peraan etta se on pyyntihinta, mita tarjoat?

  Jollainkai ne vahaiset valittajatkin pitavat saada olivioljynsa valkoisen leivan paalle.
  Inmobiliariat alkavat olla ainakin Malagan alueella jo ihan harvinaisuuksia, ennenhan niita oli joka korttelissa muutama.
  Nyt niita pitaa oikein etsia ja silloinkaan siella ei ole kuin lappu luukulla jossa puhelinnumero mihin ottaa yhteytta.
  Kaikki ovat siirtyneet nettiin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aada
  aada Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 4

  Reippaasti vain omistajan juttusille ja asunnnon hinnasta saa pois euroja melkoisesti! Tulkkia kannattaa käyttää jos ei espanjankieli suju (edullisessa hinnassa se maksaa itsensä). Uutta asuntoa ostettaessa kannattaa huomioida, että asuntoja on jo myyty ettei kaikki maksut lankea muutamalle omistajalle. Ei muutakuin asunnon metsästykseen!!!!!!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä pasipa
  pasipa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.08.2012
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 131

  Jos olet kiinnostunut ostamaan asunnon ja mietit hintaa, monesti kannattaa menna reippasti ja soitella naapureiden ovikelloja ja kertoa ostoaikeensa.
  Siina saat helposti tietoa sitten myos muustakin samalla.
  Niin teki myos eras tuttavani uusi naapuri. Meni ja soitti hanen ovikelloaan ja sanoi etta tuossa vieressasi on samalainen mutta peilikuva huoneisto.
  Kauanko olet asunut, onko taloyhtiossa ollut ongemia kosteuden, melun tai muun ongemien takia.
  Tuttavani oli maksanut asunnostaan 120.000 € enemman 4 vuotta sitten kuin mita tama ”peilikuva” maksoi 2 kk sitten.
  Sanoikin jos olisi tiennyt, ei olisi edes sanonut, saatikka avannut edes oveaan, pahoitti mielensa.

  Tahan ilmioon perustuu myos moni jo asuntonsa menettanyt.
  Osti asunnon muutama vuosi sitten, jai tyottomaksi, asuntojen hinnat romahti, pankki otti asunnon haltuun ja
  velkaa jai talle ostajalle pankkiin viela enemman mita asunnon nykyinen arvo on vaikkakin oli maksanut lainaansa jo monta vuotta.
  Sitten pankki myy jos ylipaataan saa myytya, ja lopputuloksena on se etta alkuperainen ostaja on tyoton, asunnoton ja velkainen
  edelleen asunnosta, jota oli maksanut jo monta vuotta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä JyffeM
  JyffeM Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.10.2009
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 12

  Moro!

  Olisi kiva kuulla suosituksia Torreviejan seudulla toimivista välittäjistä, eli ketkä ovat sellaisia joihin pystyy ainakin jossain määrin luottamaan? Koskaanhan ei asuntokauppiaaseen kannata luottaa liikaa…. 😉

  t Jyffe

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä ROCI222NANTE
  ROCI222NANTE Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.10.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Aada on ihan oikeassa noitten hintojen suhteen. Suomalaisilla on Suomi hinnat Espanjassakin ostat tai vuokraat. Kokemusta on molemmista!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aikku
  aikku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 418

  asunnon myynnin välittäjä ja itse kaupantekoon asiainajotoimisto mikä hoitaa asunto asian lainvoipaiseksi,,tai miten se paremminkin sanotaan,kauppakirjat ym.luotettavasti kuntoon. Mielestäni asuntokauppias on hyvä jos se on rehellinen,eli antaa näkyviin vastikkeet sekä lisäksi sähkö+vesi mittarit sekä kiinteistövero minkä verran, sillä nämä maksut tulee aina ja asunnon kauppahintaan tulee myös muut kulut lisäksi eli varainsiirtovero ja kaupanlaillistamiskulut ym. ym. ja vakuutukset. Huom. myös Espanjassa voi verottaja katsoa asunnon iän jne. kautta asunnon jonkinlaisen verotusarvon,eli jos saat edullisemmin esim. 49000 eurolla 44m2,saattaa verottajan mukaan asunnon arvo 58000 euroa ja ehkä voi joutua maksamaan veron tuosta välistä 9000 eurosta, mutta ei välttämättä jos kämppä ei ”päivitetty” ym.eli ei rempattu ihmeemmin alkuperäiskunnosta. (asunnon välittäjä joka vastaa,,”vedenhinta Espanjassa on koko Euroopan halvinta siten oma uimallas pihalla on helppoa+ edullista”. näin ei välittävän välittäjän ihan pitäisi vastata) ps. kiinteistövero+ myös jätevero on kerran vuodessa.. ja
  useimmat asuntoansa myyvät ovat menneet jo esim.kotimaahansa takaisin ja eivät itse tule kauppakirjoja tekemään, vaan se puoli hoituu toisin ja tarvitaan välittäjää 🙂 tämä että,olkoon niin Espanjalainen tai minkä vaan maalainen asuntokauppias-välittäjä tahansa niin nämä maksut vero ym. yht.10%kaupanpäälle ja ehkä nyk.enemmänkin on hyvä ennalta tietää mitä laskea asunnon hintaan päälle,eli mitä budjetti kestää ja siitä valitsee sopivan.
  Tuollainen irvaaminen ja nimenomaan Suomalaisista asunnonvälittäjistä on epäkypsää,ja ihmettelen miten joku väittää että juuri samat asunnot olisi asunnon omistajat laittanut eri asunnon-välittäjien kanssa myyntiin eli montakin sopimusta tehnyt sitten ja omistajalla eri hinnat,,o-ou ??? en usko,,muuta kuin siihen mitä joku mainitsi että kilpaileva asuntokauppias kopsailee kaikenmaailman kuvat jne.netistä siitä heidän kautta myyntiin ja ehkä kuulostaen paljon halvemmalta,jos tuo on Espanjalaisten tyyli niin en anna arvoa ! mutta siitä vaan paikallisen kauppiaan luo jos kaikki muu niin paskaa ja epäluotettavaa…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Espanjassa myyjä voi antaa asuntonsa myyntiin niin monelle välittäjälle kuin haluaa.
  Ja vielä myydä asuntoaan itse.
  Jos asiakas on ottanut suoraan yhteyttä myyjään , ei näillä välittäjillä ole asiaan mitään sanomista.
  Jos taas asiakas on välittäjän kautta saanut asunnon tietoonsa , ei osto suoraan omistajalta onnistu ilman palkkiota välittäjälle.
  Näin on ihmeellisesti asiat Espanjassa.
  Edellämainittuun monihinta kuvioon en ota kantaa. Mitäpä se mulle kuuluu.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aikku
  aikku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 418

  tämä mun edellinen ”tekstitys” ja edes vähän osviittaa johonkin. mutt´ Santiago, tuo oli hyvä tieto mitä sanoit tuossa edellä 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aada
  aada Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2012
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 4

  Torreviejassa on monta asiointitoimistoa (jossa suomenkielinen virkailija), jotka hoitelevat paperit kuntoon asuntokaupassa ja ovat myös mukana Notaarissa, kun kauppa tehdään. Voihan sitä itsekkin jos on rohkeutta hakea esim. paperit maarekisteritoimistosta, isännöisijätoimistosta (onko maksamattomia vastikkeita, jos vanha asunto), sähkö-vesilaskut voi pyytää omistajalta ym…..olen aika varma ettei 10% kauppahinnasta riitä maksuihin, liki 14 % on aika lähellä kaikkine tilpehöörineen. Kokemusta on kahdesta asuntokaupasta espanjassa ja kaikki on mennyt loistavasti!!!!! Eihän ne ole hölmöjä, jotka pyytää vaan ne jotka maksaa!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aikku
  aikku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 418
  aada kirjoitti:

  Torreviejassa on monta asiointitoimistoa (jossa suomenkielinen virkailija), jotka hoitelevat paperit kuntoon asuntokaupassa ja ovat myös mukana Notaarissa, kun kauppa tehdään. Voihan sitä itsekkin jos on rohkeutta hakea esim. paperit maarekisteritoimistosta, isännöisijätoimistosta (onko maksamattomia vastikkeita, jos vanha asunto), sähkö-vesilaskut voi pyytää omistajalta ym…..olen aika varma ettei 10% kauppahinnasta riitä maksuihin, liki 14 % on aika lähellä kaikkine tilpehöörineen. Kokemusta on kahdesta asuntokaupasta espanjassa ja kaikki on mennyt loistavasti!!!!! Eihän ne ole hölmöjä, jotka pyytää vaan ne jotka maksaa!

  aada, hintaa jos omasi myisit ? et varmaan mitään hintaa vaan ilmaiseksi 🙂 et ihan tässä perehtynyt asiaan

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.