Asunnon ostoilmoitus nettiin?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Lumenluoja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  Ystäväni tiedusteli portaalia, johon voisi laittaa asunnon OSTOilmoituksen. Hän on viettänyt useita talvia Costalla ja nyt on löytynyt sitten se oikea alue. Mutta hän haluaisi laittaa ostoilmoituksen jonnekin ”palveluun” ja odotella että jospa joku tulisi ja tarjoaisi asuntoaan. Ei näe mahddolliseksi laittaa kyseisen alueen jokaiseen kadun kulmaan ilmoitusta ostohalukkuudesta. Näitä myyntiportaaleja on, mutta onko ostoportaaleja?

  LINKKI

  freesoul65
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2012
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 697

  Onnetonta vedätystä, Lumenluoja.

  Milloin olet ostelemassa harva se viikko käteisellä mukamas asuntoja ja ilmoittelet siitä tänne palstalle.

  Nyt on sitten mukamas ”ystäväsi” äkillisen ostopaniikin vaivaama. Heh heh joo. Huoh.

  Myy vaikka omasta massiivisesta kiinteistösalkustasi yksi kämppä tälle mielikuvitusystävällesi, niin pääseepähän pahimmasta ostokiimasta eroon. Paa vaikka +29% kaverialennusta perinteiseen tapaan, niin tulee se arvonnousukin hinnoiteltua jo mukaan.

  LINKKI

  Lumenluoja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  onkin viimeinen vastaukseni sinulle freesoul65. Lopeta jo – mitenkään et pysy nahoissasi missään asiassa vaan tuputat omaa agendaasi ja näkemystäsi vaikka se ei mitenkään kuulu keskusteluun. Syitä voi vain arvailla, mutta omia arvauksiani en tänne palstalle kirjoita.

  Päihteetöntä ja ylilääkitsemätöntä Joulua toivottaen,

  Lumenluoja.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kaikissa palveluissa missä myydään kämppiä, on myös mahdollisuus ruksata ostetaan ruutu. Tiedä sitten miten toimii , mutta eihän se maksa mitään.

  LINKKI

  freesoul65
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2012
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 697
  Lumenluoja kirjoitti:

  onkin viimeinen vastaukseni sinulle freesoul65. Lopeta jo – mitenkään et pysy nahoissasi missään asiassa vaan tuputat omaa agendaasi ja näkemystäsi

  Kukahan se oikein piilotuputtaa omaa näkemystään? Muahahaha.

  Minun näkemyksen takana on kuitenkin faktat, mitä ei pidä unohtaa. Ei tämä maa ole raketoimassa lähiaikoina yhtikäs mihinkään eikä kriisi tosiaankaan ole ohi. Vastahan se on tulossa, kun EKP:n vastikkeettoman elvytysrahan tulo jossain vaiheessa loppuu!

  Tätä kulissia pidetään nyt pystyssä EKP:n tekohengitysmiljardeilla, mutta kauanko saksalaisten perse kestää elättää muutamaa miljoonaa espanjalaista sohvannurkassa – nähtäväksi jää.

  Jossain vaiheessa toki saksanpojankin huumori lopullisesti loppuu, kun markkinat menettävät uskonsa koko EUvostoliiton velanhoitokykyyn (=on velkaannuttu lopullisesti liikaa, parhaillaan on menossa uskomaton velkaantumiskehitys koko EU:ssa!)

  Keskuspankkien taseet paisuvat kaikkialla maailmassa järjetöntä vauhtia ja on selvää, että aikapommi tikittää. Tästä touhusta ei kuivin jaloin pelastu kukaan. Mitenkä tämä kaikki päättyy, valitettavasti en osaa ennustaa niin pitkälle. Mutta sen osaan ennustaa, että kakkaa lentää tuulettimessa vielä kivasti.

  LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397
  LINKKI

  Lumenluoja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489
  santiago kirjoitti:

  Kaikissa palveluissa missä myydään kämppiä, on myös mahdollisuus ruksata ostetaan ruutu. Tiedä sitten miten toimii , mutta eihän se maksa mitään.

  esim Idealistassa? Täytyypä kurkata ja kokeilla.

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  voit myos ilmoittaa ”se compra” ostetaan.

  Yksityishenkilo-Particulares

  http://www.segundamano.es/anuncios-alicante/

  Tietysti alueen valitset sen mukaan mista haet.

  —————————————————————————

  Katso myos;

  http://www.canaliza2.com/

  http://www.tucasa.com/

  LINKKI

  freesoul65
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2012
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 697
  Lumenluoja kirjoitti:

  esim Idealistassa? Täytyypä kurkata ja kokeilla.

  Sinne vaan Idealistaan, siellä on oma osasto inversión fantasmoille.

  LINKKI

  Abso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.07.2012
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 542

  Jossain vaiheessa toki saksanpojankin huumori lopullisesti loppuu, kun markkinat menettävät uskonsa koko EUvostoliiton velanhoitokykyyn

  Terveisiä huumorintajuttomien Saksasta. Onneksi ei ollut lunta ja Glühwein-kojuja oli 10 metrin välein. Monen harmiksi en kokenut pakkaskuolemaa tai joutunut hallan panemaksi.

  Tilanne Saksassa on kärjistymässä. Asuntojen hinnat ovat lähteneet nousuun. Berliinin mediaanineliön hinta on noussut vuodesta 2007 jo 73 %. Hyvillä alueilla nousu on merkittävästi kovempaa. No, eihän siinä miuuten mitään ongelmaa ole, mutta köyhien määrä on rajussa kasvussa. Vuokrat nousevat yhtä reippaassa kulmassa kuin entinen käsiterveyhdys.

  Mediassa riidellään siitä, onko köyhyyden määritelmä (60 % alle mediaanitulon) oikea vai ei. En ota siihen kantaa, mutta tosiasia on se, että yksihuoltajat ja eläkeläiset eivät enää pärjää. Rahat eivät selvästikään riitä normaaliin elämään (ruoka jne.).

  Pahinta tässä on se, että asuntojen hintoja pilviin ajavat mm – kreikkalaiset sijoittajat! (Juu ja arvatkaan vaan mistä peräisin olevilla rahoilla).

  Ensi vuonna ei vaalien vuoksi tapahdu mitään, mutta paine kasvaa koko ajan.

  Jos haluaa tehdä asuntokaupoilla tilin eikä pelkää riskiä, niin kilpalaulanta kreikkalaisten kanssa saksalaisista asunnoista kannattaa. Hinnat nousevat, kunnes kupla puhkeaa.

  LINKKI

  freesoul65
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2012
  Kirjoituksia: 12
  Vastauksia: 697

  Saksassa tuskin on mitään kuplaa.

  Esimerkkinä käyttämäsi Berliini oli ainakin tässä pari vuotta sitten jopa luonnottoman halpa suurkaupungiksi. Taisi olla maailman halvimpien pääkaupunkien joukossa Berliini vielä joku aika sitten ostaa asunto! Berliinissä on mm. sen vuoksi eräs euroopan suurimpia anglosaksi expatti taitelijoiden kommuuneja, että hippi ja sen kaveri muuttivat New Yorkista (jossa oli kallista vielä tovi sitten) Berliinin, josta saattoivat ostaa pikkulantilla kämpän.

  Nyt puhutaan kuitenkin sentään eräästä maailman varakkaimmasta maasta BKT:lla mitattuna – joka tulee myös pysymään rikkaiden joukossa teollisen potentiaalinsa vuoksi. Sellaisessa maassa kämppien hintojen ei kuulu olla Pakistanin tasoa.

  Abso on hieman liikaa etunojassa nyt, jos yrittää löytää jotain kuplaa muka Saksan markknoista. Sitä tuskin noilla luvuilla vielä löytyy – voin luvata vaikken ole jaksanut edes tarkistaa Saksan velkaantumisasteita jne.

  Abso: ”Jos haluaa tehdä asuntokaupoilla tilin eikä pelkää riskiä, niin kilpalaulanta kreikkalaisten kanssa saksalaisista asunnoista kannattaa. Hinnat nousevat, kunnes kupla puhkeaa.”

  Tuossa ekassa lauseessasi saattaa jopa olla järkeä. Asuntosijoitus Berliinistä ei välttämättä ole ns. huono idea. Tosin hieman myöhässä olet vinkkisi kanssa, mutta eiköhän tuo arvonsa pidä. Jälkimmäinen osa taas vaatii niin paljon vettä myllyyn, ettei kerkiä tapahtumaan. (aika ei riitä vaikka intoilijoita olisikin tarpeeksi)

  Espanja ja Kreikka tulevat saamaan kenkää eurosta (tai hajoavat tai ymmärtävät lähteä sitä ennen). Inflaatio kiihtyy ja korot kiristyvät saatanallisiksi paljon ennenkuin Saksaan ehditään saamaan mitään kuplettia aikaiseksi.

  Edit. Kreikkalaisten isorikkaiden tungeksinta Saksaan on ymmärrettävää monestakin syystä. Ei pelkästään siitä, että Berliini on ollut halpa suurkaupungiksi (ja on sitä ehkä vieläkin).

  Kun Kreikka eroaa ja euro hajoaa – skenaario, jonka ilmeisesti Kreikan isorikkaat tuntevat läheisimmäksi vaihtoehdoksi, kaipa he oman maansa tuntevat? – niin mitä jää jäljelle? Kyllä, Saksa tulee jälleen DEMarilla, jonka voi olettaa olevan kohtuullisen järeä valuutta. Siten kiinteän omistaminen Saksasta ei välttämättä ole huono idea, jos haluaa pelata ns. post-euron jälkeistä valuuttapeliä! Absolta siinä mielessä hyvä vinkki, vaikkei hän avannutkaan ideaa meille sen ihmeemmin vaan pelotteli vain mukamas kuplalla. (ei tainnut Abson ajatus riittää aivan näin pitkälle analyysiin? 🙂

  Itse kuitenkin suosittelisin saksalaisia vakavaraisia yhtiöitä – siis osakkeita. Ostakaa niitä salkkuun. Paljon huolettomampaa ja helpompaa. Asunnoista on pirunmoinen vaiva ja ne on pakko pitää vuokralla, jos meinaa saada sitä tuottoa riittävästi. Pelkän arvonnousun varaan hommaa ei voi jättää. Vuokraaminen vaatii joko omaa aktiivisuutta, tai pätevän avustajan käyttöä, joka syö tuottoja. Saksassa tulee varmasti monelle vastaan tuo kielikysymyskin. Saksan kielen taidon olisi syytä olla suht hyvää – mitä se ei varmasti enää meistä monelle ole.

  Osakkeista saa saman tuoton ja post-euro vivutuksen halvemmalla ja helpommalla. Frankfurtista löytyy jopa kiinteistöfirmoja noteerattuna, jos haluaa siltä toimialalta! Kielitaitovaadekin on paljon vähäisempi. Korkeajännityssaksa riittää aivan hyvin, tärkeintä on että osaa tulkata tilinpäätöksiä – ja se kielihän on kansainvälistä. Sitäpaitsi moni noteerattu sakufirma antaa sijoittajainformaation myös englanniksi ja IR:ssä on taatusti englanninkielentaitoista porukkaa. Eikä maksa mitään extraa toisin kuin vuokravälittäjän käyttö.

  LINKKI

  Abso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.07.2012
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 542

  ei tainnut Abson ajatus riittää aivan näin pitkälle analyysiin?

  Bundesbank warnt vor Immobilienblase in Deutschland

  Berlin, München, Frankfurt – seit 2010 sind die Preise für Wohnraum in Großstädten um 20 Prozent gestiegen. Für 2012 rechnet die Bundesbank bei Eigentumswohnungen in Ballungsgebieten mit einem Zuwachs von elf Prozent. Betongold gilt vielen als sicherer Hafen in der Euro-Schuldenkrise. Doch das muss nicht so bleiben.

  vaikken ole jaksanut edes tarkistaa Saksan velkaantumisasteita jne.

  Suosittelen, että katsot. Itse osaan ulkoa – ammatin varjopuoli.

  Espanja ja Kreikka tulevat saamaan kenkää eurosta (tai hajoavat tai ymmärtävät lähteä sitä ennen). Inflaatio kiihtyy ja korot kiristyvät saatanallisiksi paljon ennenkuin Saksaan ehditään saamaan mitään kuplettia aikaiseksi.

  Saksan pankkien suorat lainat noihin maihin ovat luokkaa 0,5 biljoonaa euroa.

  LINKKI

  Seilori
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.12.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 3

  Ostoilmoituksen voi varmastilaittaa vaikka oikotiehen, mutta myytävät asunnot löytyy esin elsamar.com välittäjältä Costa Blancalla. Meilläkin on ko alueella Orihuela Costalla neliapila-asunto myytävänänä La Floridan alueella.

  LINKKI

  Lumenluoja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 55
  Vastauksia: 1489

  Asia eteni ripeästi. Ensi viikolla kuulemma kahden kiinteistön tsekkauskäynnit – toinen suoraan saksalaiselta omistajalta ja toinen välittäjän kautta.

  LINKKI

  adantus
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.05.2012
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 22

  Kysyn vilpittömästi kiinnostuksesta asiaa kohtaan: Mistä Abso sait tuon luvun Saksan pankkien suorista lainoista Kreikkaan / Espanjaan?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.