Ärsyttää nuo nimet ja kuvat eli nikit

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Ärsyttää nuo nimet ja kuvat eli nikit

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 83)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  aristoteles
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 210

  Täällä orkissa on ihan kiva jutella silloin tällöin. Minua on alusta alkaen ärsyttänyt se, että kuvista tai nimistä ei saa selvää onko kyseessä mies vai nainen. On koiraa kissaa hevosta ja jos jotakin.

  Että vois jotenkii niinku ajatella noita keskusteluja, tuo olisi ihan kiva tietää. esim raya ja sitte tuommonen pyykkilautavatsainen pelaaja. oletin, että olet mies mutta en ole varma?

  Toisaalta ei sillä tietenkään ole pennin vertaa merkitystä. Mutta jossain kohta jokainen lienee tehnyt jonkinlaisen esittelyn. Niitä vaan ei oikein viitsi haeskella.

  Pankaa vaikka toinen etunimi niin asia on OK.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  Kenties jokainen valitsee lempinimensä tähän sen mukaan mikä haluaisi olla?

  Ziiuska haluaisi olla ziiuska, pikkunen söpö karvakorva jolle ruoka laitetaan lautaselle jokapäivä, ja silitystä ja rapsutusta tulee kans, eikä sen eteen tartte muuta tehdä kuin hiukan häntää heiluttaa. (Tosin ei miul ois kyl häntää mitä heiluttais, ni saattas jäähä se ruoka saamatta)

  Onkin parempi että kuvassa on ziiuska, eikä tää vanhahko mummo, josta ei oo kukkaan ottant valokuvaakaan sitten miesmuistiin. Onneksi.

  Sen sijaan Ziiuskaa ja sen rotukavereita (BOLOGNESE) ja heidän vauvojaan, onkin sitten muutama sata kuvaa………

  Ainakin Ziiuskan kuvan (vai mikä toi on hienolt nimelt) takaa löytyy ihan oikee kirjailijan nimi.

  Terveisin Elisabet (se toinen nimi, mitä kysyttiin)

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Anteeksi!
  Jopas jotakin, että olen oikein onnistunut ärsyttämään!
  On aika vaikeaa ymmärtää, mikä toista ihmistä ärsyttää, vaikka itsekin ärsyyntyisi helposti.

  Ihan vaan tiedoksi, jotta ainakin minun profiilitiedoistani löytyy jopa kengännumero, sieltä voi katsastaa jos on epävarma.
  Eipä tietysti ole ihmekään, jos mieheksi luullaan, jalkapallo naisen harrastuksena lienee aika kaukainen asia monellekin.

  Ilmeisesti vanhan suomalaisen sanonnan muunnokseksi käy seuraava:
  ”Kell pyykkilauta on se pyykkilaudan kätkeköön!”
  Siis näin tuumin poistan närää herättäneen pyykkilaudan. 😛

  Ziiuska osui kyllä aikalailla oikeaan:
  Minulla ei nikki kuvaa mitä haluaisin olla koska sitä olen oikeastikin, vaan kai ne pyykkilautaimplantit pitäisi itsellekin asennuttaa, minä kun rakastan sexpäkkiä (=pyykkilautavatsa).

  LINKKI

  Ivanka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  Yhdyn Aristotelekseen. Ihan vaan siksi kun hän on mies 🙂
  Toinen syy on se, kun on noin HIENO paita päällä.
  Olen ollut puoli vuotta pois tästä eläintarhasta ja mitä on tapahtunut.
  Ihmiset on vähentynyt mutta kissat ja koirat lisääntyneet.

  Aivan totta, kyllä minusta olisi kiva kun täällä ei olisi saataa mirriä vastaan kymmenen kollia.
  Ahahhahhhaaaa………
  Mikä siinä omassa lärvissä on vikana kun sitä ei voi laittaa esille. Esim Tyyne on laittanut
  lapsuudenkuvansa.
  Se on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin Karjalankarhukoira. Tyyne on edelleenkin ihan kuvansa näköinen.
  Joten avatar siis toimii.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  Yksi karjalankarhukoira sitten poistettu. Tai ainakin yritetty poistaa. Johan helpotti. Mummosta ei löydy kuvaa, pitäisi palkata joku se koneelle skannaamaan jne. Omat mummon taidot ei riitä kuvien tekemiseen. Joten ei sitten ole kuvaa.

  Toisaalta, kyllä me ihmiset nykymaailmassa ärsyynnymme aika helposti, valitettavasti. Niinkuin nyt minäkin taas tässä teen. Ihan kuin minullakaan ei nyt olisi muuta ajateltavaa. Taisin nousta ”väärällä jalalla” ylös tänä aamuna.

  JA mikä pahinta, aina vaan uudelleen joudun kysymään itseltäni että miksi ihmeesssä minun pitää täällä roikkua? Tietoa tulevaa elämää varten olen kerännyt. Siksi kait!

  Vai olisinko jo tullut riipuvaiseksi? Vai olisiko se jo oire jostain pahemmasta?
  Kaipa se olisi lähdettävä lääkäriin, josko vaihtaisivat minulle lääkitystä.

  Yritän nyt kirjoitella sitä kirjakielentapista ettei se, että mongertaa jotain murretta tms. ärsyttäisi tulevaisuudessa ketään. Ihan vain varmuuden vuoksi. Joskus vaan tekee mieli ”revitellä”. Varsinkin jos on ”viikkokaupalla” kirjoittanut tekstiä vaikka; 6 luku Seuraamukset ja syyteoikeus 21 §…. Rangaistussäännös, joka tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta rikkoo 4 §:n 1 tai 2 momentin säännöksiä vastaavan…………………………Ei siis mitään luovuutta ole sormilla ollut!

  Mutta nähdään ja ärsytellään toisiamme jotta pysyy keskustelu käynnissä, missäpäin maailmaa sitten olettekaan? Ärsyttää kun ei nää tuosta………

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Aika monilla valokuva näyttää viittaavan johonkin harrastukseen. Niin minullakin, ravit on harrastukseni ja kuvan hepo on vaimoni ravihevonen. Tämän olen jo tosin täällä kertonutkin, mutta kertaus on opintojen äiti, ainakin uteliaille.

  Se, ettei kaikki ole viitsineet omaa kuvaa laittaa pällisteltäväksi koko maailmalle saattaa johtua siitä, etteivät halua omaa persoonaa niin narsistisesti esille tulkuttaa vaikka omia kokemuksia Espanjasta haluavatkin muille jakaa pyyteettä. En tarkoita kuitenkaan sitä, että ne joiden oma valokuva on esillä olisivat kaikki narsisteja. Kukin tyylillään.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  Mille! Minäkin kehuin sinua/kuvaasi joskus aikaisemmin kauniiksi, jopa ihanaksi. Jos kuvassasi olisi ollut oma naamasi niin olisinkohan kehdannut/voinut niin SANOA? Oletpa ihana vieras ihminen. Joopa.

  Mille, joka kenties on hevosenne nimi, on siis ihana. Millen kuva antaa mielestäni tietoa sinusta, ajatuksistasi ja elämästäsi aivan varmasti yhtä paljon jos ei enemmänkin, kuin jos siinä nyt olisi oma kuvasi.

  Eli Mille on ihan hyvä. Pidä pintasi, äläkä lannistu, kuten minä, taas kerran!

  Ja kyllä minä sinut sitten tunnistan jos kohdataan. Kuljet kuitenkin ”ratsastushousut” jalassa tai ainakin kypärä päässä ja voittoloimi selässä. Eikö? Iihahahaa……..iihahahaa………

  LINKKI

  Rellamada
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 125

  Rohkeasti vaan pyykkilauta Orkkipaidan alta esille 😉 Mutta vakavastikin ottaen, myös minun ajatuksiini istuu paremmin oman kuvan käyttö avattarena, se luo mielestäni enemmän inhimillisyyttä keskusteluihin. Sen verran tässä on kuitenkin piiloon tullut mentyä, että ei tuo omakaan avatar aivan yks’yhteen ole eikä siitä heti kadulla tunnista.

  Joissain foorumeissa (esim. IRC-Galleria) on jopa sellainen systeemi, että eivät yksinkertaisesti hyväksy mukaan menoon, ellei avatar esitä kirjoittajan omaa kuvaa. Joissain on ehdottomana vaatimuksena, että tunnus on muotoa etunimi.sukunimi

  Täällä Orkissa on aika hyvä ”kompromissi” kun mukaan hyväksytään hihasta ravistetulla nicillä ja avattarella, mutta selvästikin suositus on käyttää reilusti omia tietoja.

  Pääasia, että sen kauhean vakioavattaren vaihtaa johonkin muuhun! 😀

  LINKKI

  vier
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.07.2006
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 119

  Minä taas olen aivan eri mieltä. Jos jotkut haluavat asettaa itsensä koko virtuaalimaailman tunnistettavaksi nimeä, naamaa, osoitetta ja pankkitilin numeroa myöten, niin olkaatten hyvät.

  Itselläni sen verran itsesuojeluvaisto pelaa, etten ainakaan avoimilla forumeilla, joissa kuka tahansa rekisteröitymätön käyttäjä pääsee lukemaan, ilmoittele henkilötietojani. Enkä kyllä muunlaisillakaan forumeilla. Henkilökohtaisesti sitten muuten, mutten julkisesti, sillä eipä se kenellekään kuulu.

  Laitoin ihan piruuttani tuon hevosen tuohon ja lisään tähän viestiin toisen kuvan, voitte sitten ihan itseksenne päätellä, olenko musta ori vai tyhmä lehmä, minä en sitä kerro :O

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632
  Ziiuska kirjoitti:

  Ja kyllä minä sinut sitten tunnistan jos kohdataan. Kuljet kuitenkin ”ratsastushousut” jalassa tai ainakin kypärä päässä ja voittoloimi selässä.

  Heh, et tunnista housuista ja kypärästä, niitä kun minulla ei ole. Ammattilaiset saa hoitaa treenauksen, itse saan hoitaa laskut. Lähemmäs tunnistamista pääset, kun näet minut rannalla makaamassa voittoloimen päällä. Joskus on ollut niinkin hyviä ravureita, että voittoloimia on kerääntynyt pinoiksi asti. Nyt osaa voi käyttää vaikka rannalla, paljon parempia kuin pelkkä pyyhe.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  No mutta nyt olisi pitänyt olla varovaisempi…….Sun henkkari numero näkyy korvassa. Eli oot sitten merkitty rekisteriin! Eli nyt vaan kaikki tarkkana jos vastaan tulee 7427! Kiva otsastukka siulla kuvassa!

  Kohta voimmekin perustaa tänne villivarsa osaston. Tulevat kaikki ponitytötkin mukaan! Aika jännä juttu muuten etten yhtään muista mikä kuva sinulla on ollut. Eli siinä sen näkee, mitä väliä? Jotkut tietty muistaa kuvat ja jotkut nimet. Ja jotkut ei muista mitään…….kuten täällä.

  Eläintarhaorg. Voi kauheeta. Toivoisi, että sauvakävelijäkin löytäisivät tämän tarhan taas! Että saisi hymyillä tänäänkin. Ulkona on niin harmaa ilma. Lämpötila ulkona nollassa ja mielikin kohta.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  Rantapyyhe ja korvamerkitty.
  Kiitos Mille ja Vier, nyt mummonkin suupielet kääntyivät hymyyn ja piristyin. Eikun siivoamaan ennenkuin menee pirteys ohitse!
  Yritin siitä ihanasta rantakuvasta toisaalla etsiä……rantapyyhettä. Ei näkynyt mutta maisema mahtava…….Tuota katselisi paikanpäällä vaikka jatkuvasti. Meri on kaunis elementti.

  LINKKI

  Minenitar
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.03.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 15

  Joopa joo…

  Minua ei ainakaan haittaa vaikka profiilissa (tai mikä lie onkaan)olisi hirven kuva.

  Itse olen täällä etsimässä tietoa espanjasta ja madollisesti myös tututustumassa teihin muihin kirjoittelijoihin.

  Itsellänikin tuo kuva on nyt 1,5vuotta vanha, kun ei koneelta löydy tuoreenpaa… heh, ärsyttääkö?

  LINKKI

  Rontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2007
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 320

  Kyl oli komee lehmän kuva Vierillä, en paljoo varmaan oo pielessä jos veikkaan että, kyseessä on piemontes risteytys.

  Muuten kommenttia tohon ärsytykseen. Niin mielestäni vapaus olla anonyymi on meillä Ronteillakin.
  Pääasia on että sivuston ylläpitäjä tietää kuka kukin on.Moni meistä on niin ruma naamastaan ettei sitä voi näyttää naapurin kakaroillekkaa, kun näkevät painajaisia.

  Juu tai ei tai justnii

  LINKKI

  ElsaMaria
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.02.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 18

  Minua ei ärsytä, että kuvassa on oman kuvan sijasta iso kysymysmerkki, kissa, koira, hevonen, lehmä tai lautavatsa (näin naisnäkulmasta katsoen se on muuten hitsin upea). Samantekevää myös, onko nimimerkin takana mies tai nainen. Tärkeintä on, että olemme mukana vaihtamassa ajatuksia, kokemuksia ja tietoa toistemme kanssa. Jos joku haluaa olla anonyymi tai kissa, se hänelle suotakoon.
  Olkaamme suvaitsevaisia toisiamme kohtaan.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 83)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.