Apua! Vihkiminen Fuengirolan lähellä -paikka ja ravintola?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Apua! Vihkiminen Fuengirolan lähellä -paikka ja ravintola?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  mhs
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.03.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Terveisiä sateisesta Suomesta!

  Saimme kihlattuni kanssa idean ponkauttaa naimisiin Fuengirolassa Semana Santan aikoihin, lauantaina 4.4.2015 Tulossa on todella pienet häät, ainoastaan lähisuku. Eli yhteensä 6 aikuista + 2 lasta + vauva (+ pappi). Toivoisimme vihkimistä rannalla, mutta koska keleistä ei ikinä tiedä, pitäisi olla jokin plan b. Lähellä Fuengirolaa (Mijas yms..). Onko kenelläkään ehdottaa (sisä?)paikkaa? Onko alueella kasvitieteellistä puutarhaa tms..? Tuli vähän tiukalla aikataululla ja täällä nyt hikipäissämme googlettelemme ;). Entä onko ravintolaehdotuksia välillä Fuengirola-Estepona (majoitus Esteponassa)? Mielellään sellainen, jonne mahtuu rattaiden kanssa, ja jossa voi hyvin rauhoitella mahdollisesti huutavaa vauvaa (terassi?). Meille ehdotetiin ravintolaa Venta el Higueron, onko tästä kellään kokemuksia?

  http://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g562812-d1003583-Reviews-Venta_el_Higueron-Benalmadena_Costa_del_Sol_Province_of_Malaga_Andalucia.html

  Niin ja kannattaako ravintola varata täältä Suomesta käsin, kun on tuo pääsiäinen silloin?

  Kaikki vinkit ja ideat otetaan avosylin vastaan!  Kiitos 🙂

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Sori. Tulee nyt vähän off topic vastaus kun en vaikuta akselilla Fuge – Estepona, mutta sen voin kyllä sanoa varmana nakkina, että ravintola pitää varata, ehdottomasti, vaikka ei mikään SantaSemana olisikaan, saatika sitten silloin.

  Ja ei ole taattua, saatko enää tässä vaiheessa varaustasi sisään juurikin siihen ravintolaan johonka haluatte. Tuona ajanjaksona kun ravintolat ovat muutenkin täynnä kuin Tokion metro.

  Espanjalaiset käyttävät ravintoloita aivan eri amplitudilla ja frekvenssillä kuin me suomalaiset Suomessa. Ja vieläpä aivan eri tarkoitukseen, kuten ennen kaikkea siihen, että kokonaiset perheet, ja  juhlapäivinä myös kokonaiset suvut, käyvät ravintolassa illallisella, joka saattaa päättyä vasta puolenyön jälkeen. Lapset siinä pöydän alla leikkimässä ja konttaamassa.

  Pienenä vihjeenä mainittakoon, että halvimmat paikat täyttyvät ensin, koskapa ovat yleensä paikallisen väestön kantaravintoloita.

  P.S. Ehkäpä jo tiesitkin tuon kaiken, en tiedä.

  P.S.-2 Huutavat vauvat eivät espanjalaisia juurikaan haittaa. Itse kun pitävät sellaista ääntä, että voipi korven hiljaisuuteen totutettua (pakotettua) suomalaista häiritä raskaasti. Nähty on sellainenkin, että suomalaiset poistuivat, kun eivät jaksaneet espanjalaisten ilonpitoa. 😀

   

  LINKKI

  juki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.08.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 68

  En itsekään kuuluu porukkaan joka asuu tuolla kyseisellä akselilla(Fuengirola-Estepona)..Kyllähän Málagan alueella on viihtyisempiäkin alueita kuin edellä mainitut ,mutta ravintolan varaukseen olisi hyvä tutustua jo hyvissä ajoin.

  LINKKI

  mhs
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.03.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kiitti vinkeistä, olikin unohtunut että espanjalaiset ottaa relasti (vaihtovuodesta on aikaa), joten ei haittaa vaikka vauva itkee, ei sitä kuule kukaan…! 😉

  Uuh, varaus siis pitäisi tehdä… ehdotuksia otetaan yhä vastaan 🙂 Samoin niitä vihkipaikka idiksi. Kiitos!

  LINKKI

  costa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.11.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 3

  Jos tarvitset todella ammattitaitoista valokuvaajaa häihisi, niin täältä löytyy.

  http://enfoquefotografia.blogspot.com.es/2014/12/blog-post_39.html

  Upea, paksu kuvakirja, painettu silkinhohtoiselle paperille ja 2 pienempää kirjaa esim. appivanhemmille sekä omaan kirjaan upea säilytyssalkku.

  Mahdollisuus että tilaisuus videoidaan.

  Auttavat myös tarvittaessa tilaisuuden järjestelyissä.

  Anna ammattilaisten hoitaa kuvaus alusta loppuun saakka.

  Kannattaa kysyä tarjousta.

  http://enfoquefotografia.blogspot.com.es/p/contacto_18.html

  Palvelukielinä espanja ja englanti.

  Vihkipaikaksi vaikka Candado Beach, El Palo (Malaga)

  http://www.candadobeach.es/candadobeach_es.html

   

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 12 kuukautta sitten costa.
  LINKKI

  pauliina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Jos asutte Esteponassa, niin eiköhän teidän kannate järjestää häät lähempänä Esteponaa. Silloin pappi vaan tulee esim Banukseen, San Pedroon tai Esteponaan. Muutoin teidän koko porukka reissaa tuota noin 60-70 kilometrin matkaa.

  Esim Banuksessa aallonmurtajalla tai rannassa on hyvä vihkipaikka. Samoin San Pedron rannassa ja ravintolana voi toimia esim El Reino ravintola tai  Casa Fernando. Casa Fernando on saanut joskus Michellin tähtiä ja siellä on pieni puutarhakin, jossa voi vaikka mennä naimisiin. El Reinossakin on pieni sisäpuutarha. Jos El Gamona on tuolloin auksi La Quintan alaosassa, niin sekin on kiva paikka.

   

   

  LINKKI

  Eeva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.03.2015
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Hei, meillä on omakohtainen kokemus muutaman vuoden takaa. Kaikki onnistui hienosti. Voin kertoa lisää vaikka messengerissä. Eeva

   

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.