Anteeks-kiitos ja herkuttelevan heittiön keittiö …

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Anteeks-kiitos ja herkuttelevan heittiön keittiö …

 • Tässä aiheessa on 1 kirjoittaja ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Nonniin, ollaan nyt oltu viimeistä iltaa taas vähään aikaan Aurinkorannikolla ja käyty salaisesti syömässä kaksin El Boquetillon kotikulmillamme, paremmin kuin yksikään vastaavaan pystyy missään kaupungin vilkkaimmilla alueilla tai varsinkaan rantojen tuntumassa.

  Fuengirolassa on http://www.lafusta.es – argentiinalaiseen ja varsinkin lihaan erikoistunut tavallisen oloinen ravintola, joka syötti itselleni tänään taivaallista härkää sisäfileenä kahdella kastikkeella, toinen sinihomejuustolla pohjustettu ja toinen heidän oman reseptinsä mukaan tehty argentiinalainen pihvin lisuke. Mukana muheva uuniperuna aliolilla. Rouva puolestaan tilasi ensin pari pientä lihatikkua yhteiseksi alkupalaksemme ja itselleen pääruuaksi kalaa. Rosada oli valmistettu toisin kuin muualla ja täytyy sanoa, että suorastaan paremmin. Toinen joi pari pullollista vettä, minä yhden tubon sekä jälkiruuaksi maitokahvin ja lasillisen Magnoa. Kaikesta tästä maksoimme tasan 40 euroa tippeineen. Laatuunsa nähden jopa halpaa – mikä kannattaa ottaa vertaillessa huomioon– hinta ei nimittäin ole suinkaan ainoa tekijä.

  Sellaisen läksiäislahjan siis annan erään piilopaikkani paljastavana vinkkinä, että menkää sinne ja kokeilkaa. Taxilla pääsee, mutta ei sinne pitkälle edes kävele, tässä se on meidän naapurissamme. Netistä löydätte osoitteen.

  Ja sen vierellä on sitten myös juomabaari, jota pitelee José – jotkut muistavat vanhastaan, miten kerroin joskus kaverista, joka huolehti ennen aamukahveistani naapurikuppilassa (Bar El Real) – herra on edelleen yhtä velmu kuin ennenkin, mutta silti suositan enemmänkin sitä syömistä La Fustassa kuin pelkää juopotelua täällä asti. Nesteethän ovat samoja kaikkialla, joten semmoiset voit vetää lärviisi missä tahansa kotikulmillasi yhtä hyvin.

  Että tämmöistä jäähyväistä täältä El Boquetillosta,
  jota jotkut eivät niin hyväksi oivalla kuin alue todellisuudessa on.

  Herkutteleva heittiö – OC

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.