Andalucia ja kuukausi aikaa

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä amanda62
  amanda62 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2009
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 19

  Hei
  Olemme vuokranneet touko-kesäkuun(4vk)vaihteeseen Fuengirolasta asunnon. Tarkoitus olisi vuokrata auto 2viikoksi, jolla ajella ”tärkeimmät/mahtavimmat” nähtävyydet.
  Oppaita lukiessani ainakin:Cadiz, Cordoba(moskeija), Sevilla(katetraali, alcazar), Ronda ja Granada(Alhambra) ovat jääneet mieleeni MUST paikkana. Mietinkin kovasti mm. ajoreittiä… Mukanamme on kaksi alle kouluikäistä eli pikiä matkoja ei viitsisi saman päivän aikana ajella eli Sevilla-Cadiz-Ronda reissulla pitäisi ainakin yöpyä ”jossakin” muutama yö… Kuinka paljon aikaa pitäisi kyliin varata, jotta niistä jäisi ainakin jonkinlainen kuva? Saako yöpaikan hyvin paikanpäältä?
  Kaikki tieto mm.markkinat, ruoka-, majoituspaikat kyseisistä paikoista ovat tervetulleita =)

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
  Ocaso Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  Sevilla ja Cadiz ovat lähellä toisiaan, ei siis kovin pitkän ajomatkan päässä. Kaupunkien välillä on moottoritie. Mainitset myös kylät ja kuinka kauan aikaa niihin tutustumiseen tulisi varata aikaa. Jos tarkoitat kylillä kaupunkeja, suurkaupunkeja, jotka mainitset (paitsi Ronda joka on iso kylä tai pieni kaupunki) niin valitse ainakin kaksi yötä, Sevillaan ehkä enemmänkin, per kaupunki. Näin näet näistä kaupungeista muutakin kuin ”sen pakollisen”.

  Jos taas haluat yöpyä kylissä jotka on Sevilla-Cádiz-Ronda kolmion sisällä tai läheisyydessä niin varmasti yksi yö per kylä on tarpeeksi. Tällä alueella kylät ovat erittäin miellyttäviä. Grazaleman alue on myös, ainakin suurinpiirtein, tämän kolmion sisällä ja se on hienoa aluetta, hyvin kauniilla luonnolla korkkitammineen sekä valkoisilla kylillä. Alue on vuoristoista. Luonnonystäville varmasti miellyttävä paikka.

  Granadaan vinkki: olkaa yötä ja hankkikaa liput etukäteen Alhambraan, saman päivän aikana ette tule luultavasti sisäänpääsylippuja enää saamaan, varsinkaan kesäkuukausina. Alhambra on espanjan eniten vierailtu monumentti, ja aivan syystäkin; se on koko maineensa arvoinen.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä amanda62
  amanda62 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2009
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 19

  This comment has been moved here.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.