AMUNT VALENCIA!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? AMUNT VALENCIA!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Hiphei!
  Löysin sitten tämän esittelyyn varatun topikin kivaa…lukaisenkin pian keiden kanssa minulla on tulevaisuudessa kunnia vaihtaa ajatuksia.

  Olen siis Raya Mansesta, hincha del Valencia CF, Manatica -latino sielultani ja sydämeltäni.:D

  Saatan olla utelias ja kysellä tyhmiä, saatan kommentoida vaikkei minulta kysyttäisikään, koittakaapa kestää.
  Olen ollut ahkera nettikeskustelija vuosia, aiemmat meriittini olen niittänyt erilaisilla musiikki- ja futisforumeilla…
  Runoilen ja teen kaikenlaisia musajuttuja, laulan ja soitan cover-bändissä, opiskelen itsekseni epsanjaa, eipä oikein suju.

  Olen keski-ikäinen, mutten keski-ikäistynyt hoitsu jonka suurimmat rakkaudet, oman perheen (kaksi lasta) lisäksi ovat; Valencia CF, Valencia, Eppu Normaali sekä Maná.
  Ihastuin Valenciaan ensinäkemältä 2000-luvun alussa, kiitos Uefa Champions League-viikkomakasiinin jossa esiteltiin vuorollaan kunkin joukkueen kotikaupunki.
  No jos tunnustan rehdisti; olin sitä ennen kyllä havainnut Valencia CF:n ihanan blondin veskarin Santi Cañizaresin.;)
  Kolmessa kuukaudessa tuosta ohjelmasta pänttäsin päähäni heppoiset espanjan alkeet, varasin lennot Malagaan (silloin ei edes Alicanteen lennetty) ja kämpän Cullerasta , vuokrasin auton posottelin rantatietä Valenciaan. Siitä lähtien ainoa oikea lomakohde on ollut Espanja ja Valencia.

  Toukokuussa lähdemme seuraavan kerran, kokonaiseksi kuukaudeksi…tulevaisuudessa haaveilen pyhiinvaelluksesta Camino del Nortea Compostelaan…lomasta Asturiasissa, Gijonissa, Avilesissa ja Oviedossa.

  AMUNT VALENCIA!

  LINKKI

  N35u
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.10.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 388

  Tere tulemast mukaan kirjottelemaan. Tuntui että orkki alkaa hiljeneen mutta onneksi tulit mukaan kuvioihin, ainakin tuntuu että sinulta sitä juttua piisaisi 🙂

  Taisin lukee tai vain ymmärtää väärin ton kohdan jossa 2000-luvun alussa kävit Espanjassa ja varasit lennot Malagaan kun Alicanteen ei lennetty? Saattaa tietty olla että joku yhtiö sinne ei lentänyt, juuri ehkä se jolla lensit, mutta kyllä sinne Suomesta lennettiin jo 90 luvullakin ellei aikaisemminkin, ainakin oman muistini mukaan.. vai voisinko muistaa noin paljon väärin *alkaa epäilemään omaa muistiaan*:S

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka Raya ja tervetuloa mukaan kirjoittelemaan Orkkiin – kiva kun löysit meidät! 🙂

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tervetuloa Raya ja kiva juttu kun löysit Orkin! …sori tämä viivästynyt toivotteluni, mutta pientä henkilökohtaista voivottelua pääsi kerääntymään kun nettilinjani meni pahimmoilleen juuri joulun alla poikki. Nyt taas homma pelaa ja pääsen kirimään asioita normaalimallilleen.

  Upea huomata, että olet noin kivasti lätkässä Espanjaan, ja selvästikin myös kirjoittaminen sinulta luistaa ja maistuu 😉 …tervetuloa siis viihtymään ja viihdyttämään – ja nauttimaan ”Elämyksistä Espanjassa” 😀

  LINKKI

  mela
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 195

  Tervetuloa joukoomme tummaan. On ihanaa saada huomata myos innostuksesi jalkapalloon. Siihen mahtavaan urheilun kuninkuusluokkaan. toivottavasti tulet viihtymaan kanssamme 😉

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Tattista vaan kaikille!
  Olen tosiaan aika tavalla innostunut aiheesta Espanja, muiltakin osin kuin Valencia, joka tosin on nykyisin ”toinen kotini”
  Valitettavasti minulla ei ole kotona nettiä, joten vastailuni tulee myös aina viiveellä loma-aikoina.
  Tiesittekö, että Suomessa aivan Tampereen kupeessa on paikka jossa ei saa toimivaa nettiä, kuin modeemilla ja siihen en ole lähtenyt.

  N35u kirjoitti:

  Taisin lukee tai vain ymmärtää väärin ton kohdan jossa 2000-luvun alussa kävit Espanjassa ja varasit lennot Malagaan kun Alicanteen ei lennetty? Saattaa tietty olla että joku yhtiö sinne ei lentänyt, juuri ehkä se jolla lensit, mutta kyllä sinne Suomesta lennettiin jo 90 luvullakin ellei aikaisemminkin

  Kyllä Alicanteen on lennetty, tokihan Valenciaankin on saanut/saa räätälötyjä lentoja, MUTTA se hinta se hinta…sesongin ulkopuolella on Finski ollut ainoa yhtiö, ja hinnat ovat olleet taivaissa.
  Hispaniakaan ei ole tarjonnut turistikauden ulkopuolella reissuja, SAS ei vielä tuolloin liikennoinnöinyt edullisesti, jne.

  Onneksi nykyisin on hieman paremmin!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.