Aloitan itsestäni – Karin esittely

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Aloitan itsestäni – Karin esittely

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Käytän tilaisuutta hyväkseni ja aloitan nämä esittelyt – kerron siis parilla sanalla itsestäni 😀 …eli olen Tasasen Kari, joka viitisenkymmentä vuotta sitten näki päivänvalon jossain päin Helsinkiä. Olin itse asiassa rakkaan äitini synttärilahja, hänen täyttäessään kokonaiset 17 vuotta! …toivottavasti äitimuori ei ole kovin suuria patoutumia lahjansa takia saanut, heh 😀

  Merille

  Opinnot eivät pikkukarille oikein peruskoulun jälkeen maistuneet, joten kutsuin itse itseni armeijan leipiin alaikäisenä märkäkorvana – ja jäin sille reissulleni liki kymmeneksi vuodeksi. Loistopaikka nuorelle kollille kasvaa aikuiseksi ja kouluttaa itseään täydellä palkalla niin pitkälle kuin intoa riitti!

  Yrittäjäksi

  Sotakoulut ja muut opinahjot tuli koluttua tarkkaan ja seuraava vaihe olisi ollut kerätä kyynärpäätaktiikalla lisää nappeja kaulaan. Ei erityisesti kolahtanut, lisää haasteita ja luomisviettini tyydyttämistä kaipasin. Yrittäjäksi siis, armeija sai väistyä.

  Elämää on muutenkin tullut tallattua monelta kantilta ja yrittäjyyttäkin suomessa kokeiltua, kunnes 90 -luvun alussa totesin Suomi -yrittämisen olevan riittävässä määrin koettu. Halusin maailmalle ja luovuin tietokoneohjelmistoja menestyksellä tuottaneesta yrityksestäni.

  Maailma kutsuu

  Maailmaa oli kiva kierrellä oikein urakalla… tulipa siinä matkailuautoonkin rutkasti kilometrejä, kun pienten taniaisten kanssa kiertelimme ympäri itäistä ja läntistä eurooppaa. Tulipa Amerikoissakin asuttua, kun lentokärpäsen aiheuttamaa pistosta taivaalla parantelin. Lentäminen olikin harrastukseni jo 80 -luvun puolelta alkaen, ja johti lopulta jopa kansainvälisen ammattilentäjän lupakirjan suorittamiseen. Tavoite oli siis siltä osin saavutettu ja monimoottorisen koneeni mittareita sysipimeissä öissä ja huonoissa keleissä tihrutessa tuli mieleen, että olihan tämä kivaa ja sitä kesti aikansa.

  Siirtyminen kevyempiin harrastuksiin tapahtui taitolentokoneiden myötä. Tulipa kierreltyä USA:n, Venäjän ja Viron entisiä taitolentopaikkoja hurjilla kilpakoneilla taivaalla voltteja ja syöksykierteitä kieppuen. Se oli erityisen nastaa!

  Maailmaa on tullut siis myös matkailuautoilla pörräämisen lisäksi muutenkin kierreltyä, ja koluttua mantereita ristiin rastiin… Kiinasta Intian valtameren paratiisisaarille ja lukemattomia paikkoja muutenkin! Se oli sitä aikaa.

  Espanjaan!

  Espanja kutsui -94 Torreviejan muodossa, mutta sieltä olikin luontevaa siirtyä Aurinkorannikolle, Fuengirolan kupeeseen – Suomalaisen Koulun ovia lapsille kolkuttelemaan. Kolme taniaistamme, jotka nykyään ovat jo nuoria aikuisia, ovat kulkeneet pitkän tien Suomalaisen Koulun asiantuntevassa ohjauksessa. Kiitos Suomalaiselle Koululle kaikista noista vuosista!

  Netti vie mennessään…

  En luokittele itseäni ”nörtiksi” vaikka teknisten asioiden mahdollisuuksien hallinta onkin aina kiehtonut… siinä mielessä asia on kuitenkin aina vienyt mennessään, että ikuinen uuden opiskelija olen aina ollut – ja tulen varmasti olemaankin.

  Tappelemaan

  Kuntoakin on tullut ainakin jollain tasolla pidettyä yllä ja erityisen kiehtova tapa sen tarpeen tyydyttämiseen on ollut Israelilaisen itsepuolustuslajin, Krav Magan, harrastaminen. Hurjasta taustastaan ja olemuksestaan huolimatta kyseessä on maan mainio kuntolaji, josta jää käteen myös muita kuin selviytymistaitoja.

  Auttamaan Espanjasta kiinnostuneita Suomalaisia

  Tätäkin olen tehnyt jo pitkään ja monella tavalla… mutta erityisen tärkeäksi koen tämän Espanja.ORG:n luotsaamisen toimivaksi ja vireäksi yhteisöksi… eikä vähiten sen johdosta, että niin moni Espanja -ystävä on pyytänyt minua tarttumaan sen peräsimeen.

  Lämmin Kiitos Luottamuksesta, toivottavasti tunnette minut nyt hieman paremmin! 😀

  PS. …sitten seuraavat esittelyt… 😉

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  Tuo on niin älyttömän hieno, ettei tuohon oikein osaa sanoa edes mitään… 😉

  On meillä vain melkoinen ” isäntä ” talossa!

  Monessa on herra mukana ollut! 🙂

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Heh… kiitos Tokela kommenteista… mutta enhän mä muistanut mainita edes mopoiluharrastuksestani! 😛 …no, siitä taidankin kirjoittaa erillisen stoorin vaikkapa viime viikonloppuisen Portugalin reissun muodossa 😉

  LINKKI

  Ivanka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  Uuups täällä siis on aloitettu henkinen striptease.
  Oletpa aika rohkean aloitteen tehnyt.
  Ivankapa vastaa samalla mitalla.

  90
  62
  90

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Oupsista… nyt meni pikkukarilla pupu pöksyyn… en kyllä mitään mittoja rupea tänne latelemaan! 😛

  LINKKI

  tuulae
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 72
  Vastauksia: 704


  62 (ei oo hatunkoko) 😉
  + 20 muihin 8)

  … jatkoa seuraa 😀

  LINKKI

  aristoteles
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 210

  Kivoja kommentteja. Tuo Ivanka on niin jotenkii sanavalmis, että en ole osannu juuri vastata hänen juttuihin. Mutta nyt keksin kysyä kielikurssista. Miten ihmeessä oppisin ensin ne ser ja estar versiot, persoonapronomiinien kaikkii muodit ja semmoset perusjutut.

  Sananlaskut on mulle ihan hepreaa. OC suositeli lippujen ja lappujen liimaamista seinille ja sillee. Mutta kun jonkun koittaa opetella, niin 10 min päästä ei sitte muista enää. Kaiken lisäksi mulla on ihan ikioma kotiopettajakin mutta silti kielen oppiminen on ylivoimaista.

  Miten olis semmonen kielikylpy. Voiko sitä tehdä omassa saunassa. Onko parempi olla vihdat /vastat vaiko ihan ilman, vai sitte kylpyammeessa. Kelpaisko kielikylvyksi pelkkä suihku. Anna opastusta, että pääsisin eteenpäin.

  LINKKI

  Ivanka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  Hyvä Aristoteles, kiitos kiinnostuksestasi kielikurssiani kohtaan.
  Ihan näin meidän kesken on pakko tunnustaa, että minä en kyllä osaa sanaakaan espanjaa.
  Täällähän kukaan ei kysy pätevyyttäni joten minä voin opettaa
  ihan mitä päähän pälkähtää.
  Yleensä haluan opettaa sellaista mikä itseäni kiinostaa, opin siinä sivussa itsekkin.

  Luoja teitä kuitenkin varjelkoon, etten ala leikkimään lääkäriä 🙂

  LINKKI

  aristoteles
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 210

  Mehän ollaan sitte samalla lähtöviivalla. Otetaanko yhteinen tavoite että seuraavissa OC:n rantabileissä osattaisiin sanoa vaikka että
  te quiero mucho. Just ja just olen tuon kotiopettajattareltani oppinut. Lausumisessa on vielä hieman hiontatarvetta. Mutta soppiiko näin.

  LINKKI

  Ivanka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  sopii hyvinkin ja hoetaan sitä koko illan toisillemme.
  Kertaus on opintojen äiti. 🙂

  LINKKI

  Johan Toki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 86
  Vastauksia: 1851

  …Se Portugalin stoori tulee???

  Odottaa malttamattomana Tokela… 😛

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Heh… Portugalin stoori on hieman vaiheessa, mutta kunhan sieltä rantabileistä ja viikonlopusta muutenkin kunnialla selviän, niin tulevalla viikolla sen skrivailen 😉

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.