Alicantina esittäytyy..

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Alicantina esittäytyy..

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Zirinpito
  Zirinpito Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2008
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 54

  Heipsistä kaikille!

  Olen myös ajoittain näillä sivustoilla käynyt lueskelemassa toisten kokemuksia ja nyt vihdoin itse tänne kirjautuneena pääsen vähän pulisemaan! Olen 23 vuotias neiti Alicantesta. Tulin alunperin espanjaan -2006 tekemään työharjoittelua ja sille tielle jäin. Suomessa tuli muutamaan otteeseen käytyä niin että sain koulun käytyä loppuun ja Alicanteen tuli virallisesti muutettua viime vuoden lopulla. Täällä asuessani on kerennyt tapahtua miljoona asiaa, välillä on ollut niin hitsin hankalaa että on tehnyt mieli juosta takaisin suomeen, mutta on myös ollut niitä kivoja hetkiä mitkä on saanut minut pysymään täällä.

  Alicantessa asuessani en ole tavannut yhden yhtäkään suomalaista, ja olo on kyllä välillä aika oudon yksinäinen. Asun chileläisen poikaystäväni kanssa keskustassa ja olisi kiva tutustua muihin suomalaisiin täällä ja jakaa hieman kokemuksia. Olen tällä hetkellä puolen vuoden kestävällä espanjan kurssilla preppaamassa kielitaitoani, hinta hurjat 12€ =) Älkää siis maksako maltaita espanjan kielen kursseista kun tarjolla voi olla melkein puoli-ilmaisiakin kursseja.

  Olen kulinaristi ja matkailu friikki, monia paikkoja on koluttu ja monista paikoista vielä haaveilen. Minulta saattaa saada hyviä vierailukohde vinkkejä!!!

  Huomenna on äitienpäivä täällä espanjassa, joten hemmottelevaa sunnuntaita kaikille äideille tänne espanjan mantereelle ja super terkut maailman parhaalle äidille -minun äipälle =)

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Neña
  Neña Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2007
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 285

  Kiva kun löysit sinäkin tiesi orkkiin, tervetuloa! Jokunen Alicantessa asuvakin näillä sivuilla jo piileskelee, joten ei muuta kuin rohkeasti vaan tapaamista järjestämään!

  Mielellään myös lueskelemme kaikkia kuulumisia erilaisista tapahtumista siellä ja katselemme kuvia ;), joten rohkeasti sitten vaan esitelmöimään kaikista kotikylän kissanristiäisistä :). Saadaan ehkä suomalaistenkin Espanja tietämys laajenemaan Aurinkorannikon ulkopuolellekin 🙂

  Sain tässä jokin aika sitten sähköpostin, jossa oli esitetty Suomen kartta Stadilaisen silmin. Siinä kartassa ei tietysti ollut kehä kolmosen ulkopuolella muuta kuin lappi ja poroja :). Samantapaisen kartan voisi piirtää Espanjasta suomalaisen silmin; on Aurinkorannikko ja sitten jotain vuoristoa Ranskan rajalle asti :). Ai niin ja olikos siellä joitain saaria myös 😕 :D. Ainakin omat ystävät ja sukulaiset tuntuvat ajattelevan näin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä guardamar
  guardamar Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.04.2008
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 42

  Moi Zirinpito ja tervetuloa!
  Kiva että tulee uusia naamoja täältä meiltÄ päin!

  Pa´lante como la de Alicante!

  ”I´m going where the sun keeps shinin´ through the pouring rain, going where the weather suits my clothes…”
  Harry Nilsson : Everybody´s talking

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka vaan Zirinpito ja tervetuloa minunkin puolestani mukaan tänne Orkkiin – toivottavasti viihdyt! 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Susanna Maria
  Susanna Maria Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.04.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 53

  Tervetuloa tänne Orkkiin! Et ole ainut suomalainen Alicantessa, on meitä muutamia. On se kyllä ihan totta, ettei täällä meitä monia ole. Me asustamme Playa de San Juanilla. Me siis olemme minä ja mieheni sekä lapsemme Emilia 4 v. (kohta 5 v.) ja Valtteri 1,5 v. Laita yhteystietojasi sähköpostitse, niin voidaan ollaan yhteydessä ja tavata joskus jossain. Minäkin olen täällä kuulutellut muita Alicantessa asuvia suomalaisia, mutta ei ole vielä ketään muita ilmoittautunut. 🙂

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.