Aer Lingus

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä blues
  blues Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Tanaan matkustin eka kertaa Malagasta Lontooseen (LGW) Aer Lingusin kyydissa. Olipa hyva kokemus Easyjetin ja BA’n jalkeen. Uudet koneet , mukavat jalkatilat ja palvelualtis miehisto.

  Aer Lingus aloitti 3 vuoroa paivassa Lontoon Gatwickista Malagaan uusilla Airbus 320 koneilla. Hintakin mita mukavin, taisi olla alle 50 euroa! Ei taatusti hulluin vaihtoehto Lontooseen tai miksei Dublinin kautta vaikka Helsinkiin. Taatusti kova kilpailija muille reitilla lentaville yhtioille.
  www. aerlingus.com

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
  Ocaso Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  AerLinguksella on vaan se huono puoli että Helsinkiin mennessä pitää olla yötä Dublinissa tämän hetkisten aikataulujen mukaan. Muita yhtiöitä löytyy joilla pääsee saman päivän aikana matkustajan valitsemaan määränpäähän, tässä tapauksessa vaikka siis Helsinkiin.

  Easy Jetin koneiden keski-ikä on 2.8 vuotta kun taas Aer Lingusin koneiden keski-ikä on 5.6 vuotta. Easy Jetin koneet ovat siis uudempia. Kummallakin yhtiöllä on, Blues, A320 sekä B737 perheen koneita. AerLingusilla on tosin A330 perheen pidemmän kantaman laajarunkoisia koneita joita Easy Jetillä ei ole. Näitä käytetään lentoihin esim. Yhdysvaltoihin sekä lähi-itään. Málagassakin kone on hyvin tuttu näky.

  Aer Lingusin taloudellinen tilanne ei myöskään ole kehuttava, ja RyanAir kävikin jo keskusteluja yhtiön ostosta, mutta keskustelut eivät päättyneet onnekkaasti RyanAirin tarjottua AirLingusin mielestä täysin naurettavaa summaa yhtiöstä.

  Olisi harmi nähdä shamrockin poistuminen taivaalta. Toivottavasti näin ei tule käymään.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä blues
  blues Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Eilen ei ollutkaan mikaan keskiarvo kone vaan aivan uusi. Hienot siniset pehmeat nahkapenkitkin. Mina ainakin matkustelen heilla Lontoon valia mieluummin kuin Easyjetilla. Ja likatkin oli niin komeita etta….

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.