Abidal ei halua pois La Ligasta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Abidal ei halua pois La Ligasta

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Aikoinaan Lyonista siirtynyt Barcelonan puolustaja Eric Abidal on toivonut voivansa jatkaa joukkueessa kesän 2012 jälkeen kun hänen nykyisen sopimuksensa päättyy.

  El Mundo Deportivon haastattelussa nuori 30-vuotias Abidal kuitenkin sanoi jättävänsä jalkapallon lopullisesti mikäli Barcelona ei uusisi pelaajan. Syyksi mies sanoo suoraan Barcelonan olevan se joukkue, josta hän jää eläkkeelle.

  Abidal kertoo voittaneensa tarpeeksi henkilökohtaisella tasollaan, että jalkapallon jättäminen ei olisi hänelle häviö. Halu panostaa perhe-elämään on myös ollut isona tekijänä puolustajan päätöksessä, mutta silti mies sanoo olevansa ensimmäisenä aina urheilija ja jalkapallon pelaaja, joten mikäli sopimus Barcelonan kanssa syntyy, ei mies kuitenkaan aio jättämään viheriöitä.

  Abidal kertoo myös hänen ja valmentaja Pep Guardiolan keskustelleen puolustajan mahollisesta pelipaikan vaihdosta. Abidalin mukaan Guardiola haluaisi nähdä miestä keskipakin paikalla, johon Abidal kertomansa mukaan suostuisi oikein mielellään.

  ”Pelaan juuri siellä minne valmentaja minut määrää”.

  Tällä hetkellä Barcelona on yksi La Ligan voittajasuosikeista.

  LINKKI

  Etzo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74

  ”nuori 30-vuotias Abidal” 😀

  Taso ei riitä topparin paikalle ja vasemmallekin puolelle Barca hankki Adrianon, joka on tiukemman tason pelimies kuin Abidal. Mies, joka ei ole urallaan tehnyt yhtäkään liigamaalia, ei tulisi pelata noinkin suuren seuran avauksessa.

  Taktiikkaa Barca ei vaihda koskaan ja se tulee vielä kostautumaan, kun pienemmätkin seurat oppivat pelaamaan kyseistä tyhjänpäiväistä pallottelua harrastavaa jättiläistä vastaan. Tästä hyvänä esimerkkinä viikonlopun Barcelona-Hércules, joka päättyi sarjanousujoiden 2-0 vierasvoittoon.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.