aatu

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  limppari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.04.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  onko tietoa luotettavasta ja hyvästä kiinteistövälitys toimistosta torreviejan alueelta, osto mielessä.

  LINKKI

  Lissu1
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.12.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 59

  Hei!

  Aivan erinomaista palvelua saimme aikanaan, kun hankimme oman kakkoskodin Costa Blancalta Elorannan Irmeliltä, suosittelen ! http://www.finn-sol.com/fi/index.php

  Jos tarvit vuokrakämppää ostoreissulle, käyppä katsomassa: http://www.remecainvest.com/, taitaa heillä olla myyntiäkin, vuokraustoiminta ainakin sujuu mallikkaasti.

  Varmasti tällä alueella on muitakin hyviä ja luotettavia välitysfirmoja, mutta näistä on omakohtainen, positiivinen kokemus.

  Torreviejan seutuun aikanaan ihastuimme, eikä ole kaduttanut, toivottavasti sopiva asunto löytyy teillekin ja viihdytte !

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Varmaan tiedätkin,mutta espanjassa liittyy kiinteistökauppaan ,kauppahinnan ja välittäjänpalkkion päälle,n.+10% pakolliset vero-ym.kulut.Tästähän muodostuu väkisinkin ihan huomattava summa.Siinä mielessä mainitsen tästä ,että lopullinen kämppä kannattaa ostaa kerralla,vaihto tulee aina huomattavan kalliiksi.

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Lama on iskenyt pahasti Espanjaan, niinhän me tiedämme.

  Tuntuu tietysti pahalta, että valtava määrä asuntoja on päätynyt ja päätyy pankeille ja Espanjassahan pankkeja riittää joka kulmalle! Pankin haltuun päätyy siis PALJON asuntoja.

  Siksi ei ole välttämätöntä käyttää välitystoimistoa, vaan voi kävellä pankkiin suoraan. Tietysti kielitaitoa täytyy mukana olla, omaa, tai ostettua.

  Onnea ostoksille!

  LINKKI

  limppari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.04.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  KIITOS kaikille kyllä tuli paljon asiaa ja hyvä valikoima asuntoja tällä välittäjällä. Tämä netti on hyvä mistä näitä vinkkejä muuten on ennen saatu?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.