125ml

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Eräs tuttavaperheen pää oli matkannut Espanjasta Helsinkiin ja Helsingistä Espanjaan. Kuulostaa yksinkertaiselta mutta voi pojat kuinka kulttuureissa voi olla eroja. Malagan kentällä kukaan ei ollut kiinnostunut perheen isän Urhon käsimatkatavaroiden mukana kulkevasta kosmetiikkapussukasta. Sitä vaille ettei Urho päättänyt siltä seisomalta erota vaimostaan ja kosia espanjalaista ystävällistä ja kaunista turvatarkastuksen neitoa. Turvatarkastuksen pepeihmiset olivat ystävällisiä ja hymyilivat ja toivottivat sydämellisesti hyvää matkaa. Oikeita ihmisiä palveluammateissaan. Naiset olivat naisia ja miehet miehiä.

  Sama laukku, samat kosmetiikat, Helsinki-Vantaan naurettava mukakansainvälinen lentokenttä. Turvatarkastuksessa on niin sanotuilta rekkalebsoilta kuin myös muuten vaan sitruunan syöneeltä näyttäviä matameja ja pimatsuja. Urhon pilottilaukun matkatessa läpivalaisuun alkoi suuri punainen valo vilkkumaan ja joidenkin kanssamatkustajien väitteiden mukaan kaukaisuudessa kuului ilmapommituksen ja radioaktiivisen laskeuman yleisenhälytyksen nouseva ja laskeva ulina. Yrmeäilmeiset, selvästi asiakaspalvelutehtäviin työvoimatoimistosta pakotetut, tai muuten vain psyykelääkepöhnäisessä päähänpistossa ryhtyneet epämiellyttävän näköiset naiset alkoivat heti näpelöimään Urhon laukun lukkoja auki.

  ”On sitten vissiin jotakin nestemäistä ja kiellettyä laukussa” totesi kaikkein eniten naisten naiselta näyttävä siilitukka.

  Ja niinhän sieltä laukun uumenista löytyi Urhon 125ml tilavuudeltaan oleva läpinäkyvä lähes tyhjä geelipurkki, jonka kohtaloa pohdittiin oikein urakalla. Sallittu tilavuus on 100ml. Urhon pullo oli ruokalusikallisen verran liian iso. Lopulta Urho oli päättänyt rekkalebsojen puolesta, että käytännössä arvottoman purnukan sai heittää roskiin. Seuraavaksi kosmetiikkalaukku tyhjennetiin ja sen sisältö pakotettiin sijoittamaan läpinäkyvään pussiin, pussi takaisin kosmetiikkalaukkuun, kosmetiikkalaukku takaisin pilottilaukkuun ja sitten valtavan operaation saattelemana laukku ohjattiin hihnaa taaksepäin ajaen takaisin läpivalaisuun. Miksi mitään tuolla tavalla toimiessa piti sijoittaa muovipussiin? Vain miehiä vihaava, sitruunan syönyt ja/tai lebso sen voi tietää.

  Mutta onhan sitten tosiaan ero kohtelussa ja asiakaspalvelussa. Ei ihme että Helsinki-Vantaa on kaikinpuolin maailman tympein lentokenttä. Finnairin toinen jalka haudassa tepastelevista yrmeistä lentoEMÄNNISTÄ puhutaan sitten eri kirjoituksessa.

  LINKKI

  Anutarja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.10.2011
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 49

  Kylläpä on matkailevan perheen perheenpäätä kohdeltu huonosti Suomen lentokentällä! Taitaa olla niin että tällä samaisella uroolla ei mitään tuttavaperhettö olekaan, vaan kirjoittaa omista kokemuksistaan, mutta eihän siinä sinänsä ole mitään pahaa 🙂

  LINKKI

  juki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.08.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 68

  Kyllä vain matkailevan perheen koittelemuksia ollaan saatu kuulla jo vaikka millä mitalla.Tuosta Helsinki-Vantaan lentokenttä touhusta olen kyllä samaa mieltä ja , vaikkei kyse oliskaan geelipurkista. 🙂

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Juu. Samoja kokemuksia on Helsingin kentällä tullut useampikin. Kyllä se vaan närästää, kun ei tiedä, mitähän kivaa taas tälläkin kertaa on edessä. Hauskin tapaus oli kai kun Heillä oli uusi sääntö, jonka mukaan käsilaukku piti kuvata!!! Siis läpivalaisun jälkeen.
  Olen ajatellut, että mun pärstässäni on jotain omituista. Mutta tuntuu tämä tarkastajien innokkuus kohdistuvan muihinkin.
  Ohhoijaa!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Ala huoli, mut tutkitaan joka kerta …. ei yksin Helsingissa . Ympari maailman on varmaan levitetty mun kuva etta jos tulee niin sitten perusteellinen ”tutkimus”.

  Viimeksi meinasin joutua liriin kun olin ottanut vyon valmiiksi pois ja laittanut laukkuun. Tarkastaja sanoi etta vyo, mina siihen ettei ole housuissa johan han etta hanen taytyy saada nahda vyo. Otin kassista ja naytin etta vyo on tammoinen ohut nahkasuikale jos et ole ennen nahnyt. Puhutteluun jouduin virkamiehen halventamisesta….

  Harmi kun joudun melkein paivittain naitten ”turvatarkastajien” kanssa toimimaan ja onhan se ikavaa etteivat ole 15 vuoteen viela mitaan loytaneet. Taatusti turhauttavaa. Olenkin ajatellut etta kun nyt elakoidyn ja harvemmin lentokentilla tulen edes kaymaan niin kannattaiskohan ottaa muutama pistooli ja ehka kasikranaatti kassiin niin tulis heillekkin hyva mieli.

  LINKKI

  Suoratukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2006
  Kirjoituksia: 112
  Vastauksia: 1765

  Heh, blues. Ei ole ollut sullakaan helppoa. Olisin luullut, että sinä sujahdat tosta paikasta viuh vain.
  Mistähän nämä huipputarkastajat oikein on kerätty. ?
  Juu, ota pari pistoolia mukaan. Nehän menee täysillä läpi. Ei ne semmosia huomaa. Haha!

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Sarkasmi on vaikea laji nykymaailmassa, jossa on räjähdellyt ja tulee räjähtelemään niin ilmassa kuin missä tahansa kadunkulmassa.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.