zzz

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä PapaGrande
PapaGrande Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2009
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 115

Kuten Santiago kertoi, on España’ssakin asuinalueilla ja jopa yksittäisillä kortteleilla valtavia eroja.
Tyhjä tontti merkitsee edelleenkin liian usein lupaa heittää sinne varsinkin yöaikana oikeastaan ihan mitä vaan, sängyistä televisioihin ja remonttijätteisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Joten annan kullanarvoisen neuvon; valitkaa lomamatkallanne jokin paikka josta vuokraatte asunnon toistaiseksi, sitten vuokra-auto alle ja kiertelemään mielenkiintoisia kohteita.

Itse vietin viikkoja Torrevieja’ssa ennenkuin mieleinen kortteli löytyi ja sitten kävelin lähiseutuja vuorokauden eri aikoina. Vuosi oli 1994, eli melkein samanmuotoinen lama oli päällänsä ja SE VENDE- kylttejä oli joka talossa kymmeniä.

Nytkin on kohteita joista valita, ÄLÄ HOSU, ja kiinteistövälittäjät ovat mestareita imuroimaan käsirahaa jos huomaavat teidän olevan tosissanne.

Maltti on nyt Valttia asuntomarkkinoilla.
Yrittäkää myös selvittää kiinnostavan taloyhtiön tehtyjä isompia remontteja ja/tai sellaisia tulevia ja tiedossa olevia, välittäjät alkavat yleensä jutella säästä kun alkaa kiinteistön kuntoa kyselemään; Que bueno tiempo, mucho sol ………opit kyllä nopeesti niiden veivaukset.

-30% tarjouksiakin kuunnellaan tänä päivänä ihan vakavasti, joten varo tarjoamasta liikaa.

P.S. Harva osuu edes lähellekään mieleistänsä asuntoa ja asuinaluetta ekalla kerralla, siksi suosittelen sitä vuokralla asumista aluksi, varsinkin kun nyt on runsaasti vuokrakämppää tarjolla.