Ystävämme olivat Ranskan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ronkeli
ronkeli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 809

Ystävämme olivat Ranskan läpi ajaessaan huoltoasemalla, mies meni maksamaan bensalaskua ja vaimo istui autossa pikku koira sylissään. Avoimen ikkunan viereen ilmaantui joku mies, joka alkoi lirkuttaa söpölle koiralle, ja auton ympärillä hyöri muutama muukin.
Sitten ystävämme lähtivät jatkamaan matkaansa Espanjaan päin. Muutaman kilometrin päästä auton rengas oli mennyt lyttyyn. Ystävämme istuivat hetken autossa ja miettivät, miten sen vararenkaan saisi esille kaikkien kamojen alta. Silloin heidän viereensä ilmestyi auto, josta nousi juuri se koiralle sopottaja ulos. Näköjään auttamaan. Mutta autosta nousi muitakin miehiä, joten ystävämme säikähtivät, sillä he olivat kuulleet kaikenlaisista maantierosvoista ainakin huhupuheita.
Ystävämme eivät jääneet odottamaan, vaan hurauttivat tyhjenevällä renkaalla takaisin sille bensa-asemalle. He olettivat jonkun niistä auton ympärillä norkoilevista miehistä puhkaisseen renkaan sillä aikaa, kun joku heistä oli lirkuttelemasssa koiralle ja emännän huomio kiinnittyi vain siihen.

Saattaa tietysti olla, että koiralle lirkuttelija olisi tosiaan halunnut vain auttaa, mutta jotenkin tuossa oli liian monta sattumaa.