ystävällisesti

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Jos oppikirjan /oppikirjojen hankkiminen ei tunnu henkisesti ylivoimaiselta , suosittelen oppikirjasarjaa Fantastico 1-4. Siellä on selvällä suomenkielellä ja hyvin ymmärrettävästi selvitetty mm. kysymäsi asia /sanat.
Mä olen vuosien kuluessa lueskellut itse ja käynyt joillain kursseillakin jotka ovat kaikki keskeytyneet erinäisistä syistä.
Nyt mä olen Sofia-opiston kurssilla kun kerrankin on eläkkeellä aikaa. Opiskelu on ihan loppusuoralla, mutta siellä käytetään kyseistä kirjaa ja mä pidän sitä parhaana tähänastisista monista oppikirjoista joihin olen törmännyt.
Muutenkin opiskelu on oikein hauskaa kun ei ole mitään pakkoa , ei ehtoja , ei arvosanoja , ei luokallejääntiä. Kivat kurssikaverit ja hyvä ja mukava maikka.
Ja hyvä maikka osaa opettaa asiat niin , että tajuaa tyhmempikin , niinkuin esim. minä. Moni asia on auennut kieliopin suhteen.
Tietysti elämä on käynyt paljon vaikeammaksi kun täytyy ainakin yrittää puhua jotenkuten oikein. Eikä niinkuin ennen ,helppoa tönkköespanjaa. Tyyliin , sanoja peräkkäin.