Yritysideoita

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

No lähinnä tarkoitin , että suorittavan tason töitä, pimeästi ja ihan virallisina firmoinakin tarjoaa kirjava joukko toinen toistaan halvempia ja eri kielialueilta tulevia , rehellisiä ja vähemmän rehellisiä yrittäjiä.
Idean pitäisi olla omintakeinen ja tarjota jotain uutta.
Sitten siihen , miksi en anna mitään esimerkkiä, vastaan, mulle riittää kun mä käsi vapisten kuittaan eläkkeen kerran kuussa.
Ideoinnit ja duuninteot on nuorempien heiniä.

Tässäpä Santiago tiivisti aika hyvin Fuengirolan tilanteen suomalaisten osalta. Sillä vaikka Los Boliches monessa suhteessa vastaa suomalaista kirkonkyläá niin yritystoimintaa suunnittelevan pitáisi ottaa huomioon suomalaisten ikárakenne. Valtaosa potentiaalisista asiakkaista on eläkeikáisiá, joten nuorisolle, nuorille, tai edes keski-ikäisille puhumattakaan lapsista, suunnattuja palveluja ei kannata edes ajatella. Siis, jos kohteena on vain suomalainen váestö. Ja tässá kohden tulee mieleen, että mitähän sellaista erikoisosaamista suomalaisilla on, jota kannattaisi yrittää markkinoida muille kuin suomalaisille Espanjassa. Ei tule mitaan mieleen.

Jos ajatellaan ihan puhtaasti kauppoja niin suomalainen vaatekauppa ja kenkäkauppa puuttuvat. Niissä voisi myydä suomi-hintaan samoja vaatteita ja kenkiä kuin muissakin kaupoissa, suomalaista tuotantoahan ei juurikaan ole. Tai suomalainen kelloliike, samalla periaatteella. Tai suomalainen kodinkonemyymälä…

Palvelujen osalta tarjonta peittáá ainakin kaksi kertaa kysynnän; kuppiloita, kippoloita ja pari rákáläá löytyy. Ja leipomo, ja kalansavustamo. tietenkin voisi kilpailusyistä perustaa muutaman lisäá.

Hoitojakin on saatavilla, on läákáreitá, hammasláákáreitá, kauneushoitoloita (ei uskois) kampaamoita, jalkahoitoloita erilaisia niksauttelijoita, venyttelijöitä, vanuttelijoita ja kátten páälle panijoita. Mutta ainahan kilpailu tekee hyváá. Ja kuppari taitaa vielä puuttua. Ja voisihan olla suomalainen ilotalokin, synkkäá kansaa kun olemme.

Tottavieköön, en nyt keksi mitään ihan uutta paitsi pari valtion virastoa; Costalle saisi tulla suomalainen verotoimisto ja Kelan konttori. Nyt kun on tulossa jo sossukin.