Yrittäjällä on tietysti

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma HS ja espanjakeskustelu tänään. Yrittäjällä on tietysti

LINKKI

bhajee
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.08.2006
Kirjoituksia: 70
Vastauksia: 2570

Yrittäjällä on tietysti hieman erilaiset palveluongelmat.. katselin joitakin noista Hesarin keskustelun viesteistä, kyseessä lienee lähinnä normituristien vastauksista. He tuskin joutuvat paljonkaan tekemisiin sähkö/vesilaitoksen yms. kanssa – ehkä korkeintaan jonkun teleoperaattorin kanssa ostaakseen prepaid-kännykkäkortin, joka on sentään aika kivuton toimenpide.

En kyllä niistä viesteistä tunnistanut omaa Espanjaani – ei minulla ole suurempaa valittamista palvelusta ravintoloissa/kaupoissa jne. eli paikoissa missä turistitkin kai enimmäkseen käyvät. ja tuskin turistien etupäässä käyttämät palvelutkaan täällä ainakaan kalliimpia on kuin Suomessa (Turkista en tiedä…).

Poikkeuksiahan aina löytyy suuntaan jos toiseenkin… eikä täkäläinen (eikä muukaan eurooppalainen) palvelukulttuuri vedä vertoja USA:lle. Tosin sitten olen kuullut monenkin suomalaisen valittavan, että jenkkipalveluhenkilökunnan ystävällisyys on epäaitoa – no voi se joskus ollakin, mutta mieluummin olen tekemisissä epäaidosti ystävällisen asiakaspalvelijan kanssa kuin aidosti epäystävällisen…