Yömyöhään aasialaisena aamuna …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto hitaasti hyvaa tulee? Yömyöhään aasialaisena aamuna …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
LakuPekka kirjoitti:

Hanki ulkopuolinen näppäimistö, se laitetaan kiinni esim. USB sarjaporttiin; se on sellainen littee liitin, joka vain tyrkätään sopivaan reikään ja avot…

LakuPekka: Kun napsautat tuota painiketta ”Lainaa”, saat lainauksen erottumaan helposti – voiden myös muokata sitä tarvittaessa – lyhentäen lainauksen oleelliseen.

Tuisku: Minä kammoksun läppäreitä, joskin olen joutunut semmoisen kunnollisen koneeni rinnalle hankkimaan. Varsinaiseen näppäimistöön ja tavanomaiseen hiireen tottuneena olen kuitenkin liittänyt läppäriin semmoiset lisävälineinä erikseen.

Hanki sinäkin suomalaisten ystäviesi avulla tai jostakin se ”ääkkösnäppäimistö” ja työnnä sen piuhan päässä oleva litteä liitin rohkeasti semmoiseen läppärisi sivulla jossakin sijaitsevaan reikään, johon se sopii. Et voi erehtyä, niin helppoa se on.

Sama koskee hiirtä. Sen voit ostaa jo huomispäivänä halvalla vaikkapa tietokonevarusteita sisältävästä marketista. Valitse kaunis, äläkä osta turhaan langatonta paristorsyöppöä. Siinä langallisessa on sitten ihan samanlainen USB-liitin ja sillekin löydät sopivan reiän joko koneesi kyljestä tai mahdollisesti peräti näppäimistön takaa. Ja heti huomaat, miten lituskaisen läppärin kaksisorminenkin käyttö helpottuu!

Vielä yx kyssä – kokeex – et vaikuttaax äksän käyttö fixulta?

Uskomattoman uuttera Don Bavarontti: Lienet jolloinkin jopa väijyllä odottaen sopivia kirjoituksia suoltaaksesi hyviä linkkejä, jotka parhaimmillaan ovat todella tärkeitä, mutta harvakseen sitten siirtävät hämmentyneen tiedonhaluisen harhateille huumorin hetteikköön.