Ylläpidon kommentti

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Mariitta kirjoitti:

Ainakin Castro Estates pahoittelee sivuillaan, että osa asiakkaitten sähköposteista kadonnut palvelimen vaihdon myötä ja pyytävät ottamaan uudelleen yhteyksiä.
Selailin eilen sattumalta kiint.välityssivuja ja näin tekstin:

TÄRKEÄ TIEDOTE KAIKILLE ASIAKKAILLEMME | 19.03.2007
Palvelimen vaihdon yhteydessä olemme menettäneet osan meille lähetetyistä sähköposteista. Jos siis olet lähettänyt meille postia ja et ole vielä saanut vastausta, niin ole ystävällinen ja lähetä viestisi meille uudemman kerran. Pahoittelemme tätä meistä johtumattomista syistä tapahtunutta teknistä virhettä!

Castro Estatesin www-sivustoa ylläpitävänä yrityksenä voin vahvistaa, että tämä pitää paikkansa. Vika ei itseasiassa johtunut IT Development Spain:n tekemistä muutoksista, vaan kyseessä oli espanjalaisen Malagassa sijaitsevan hosting-palvelun palvelimien uusimisen yhteydessä sattunut konfiguraatiovirhe. Yksinkertaisesti uusien sähköpostipalvelimien IP osoitteet olivat jääneet konfiguroimatta nimipalvelimelle (DNS), jolloin järjestelmä ei pystynyt tulkitsemaan sähköposteihin liittyvää domain-nimeä ja viestit katosivat ”bittiavaruuteen”.

Mikäli muilla kiinteistönvälitysyrityksillä, tai millä tahansa yrityksellä, on www-sivusto samassa ”webbihotellissa”, on heilläkin ollut täsmälleen sama ongelma. Ehkä muut eivät ole tätä huomanneet tai ainakaan eivät ole viitsineet laittaa tiedotetta sivuilleen.