Yksityiset sairasvakuutkset

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki matkavakuutus Yksityiset sairasvakuutkset

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kris
kris Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Yksityiset sairasvakuutukset korvaavat yleensä myös matkalla tapahtuneen sairastumisen. (Sanon yleensä, koska tunnen yhden vakuutuksen ehdot hyvin ja kilpailijoista tiedän sen verran että ehdot ovat yleisesti ottaen enimmäkseen samoja.) Toisin sanoen jos sairastut reisussa, saat parhaan mahdollisen hoidon, tarvittaessa kuljetuksen takaisin Espanjaan, myös mukana matkuvastavalle perheenjäsenelle.

Vakuutus koskee ulkomailla akuutteja sairauksia tai tapaturmia, toisin sanoen espanjalaisen sairasvakuutuksen piikkiin ei voi esim. käydä kesälomalla hoidattamassa verenpainetautia tutun suomalaisen yksityislääkárin luona. Matkaksi katsotaan alle kolmen kuukauden oleskelu Espanjan ulkopuolella. Espanjassa sillä vakuutuksella saa sitten hoidattaa myös vaikka verenpainetautia tai melkein mitä vaan.

Sairasvakuutukset eivät ole halpoja, mutta yleensä erittäin kattavia, pääsee aivan parhaaseen hoitoon sekä Espanjassa että ulkomailla.

Sairasvakuutus ei sen sijaan korvaa esim. laukkujen katoamista, mutta sen voi hyvinkin kattaa tuo luotto- tai pankkikorttiin liittyvä matkavakuutus, jotka ovat Espanjassa yleisiä. Ne ovat yleensä kuitenkin ”ilmaisia”, t.s. kortin vuosimaksun mukana tulevia, joten niiden ehdot eivät ole kovin kattavia, en osaa sanoa kattaisivatko oikeastaan sairastumistakaan reissussa vai vaan esim. matkatavarat. ”Ilmaiselta” vakuutukselta kun ei hurjaa korvausvastuuta voi vaatia…