yhteystiedot

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tuomo
Tuomo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
Vilperi kirjoitti:

Olen ensimmäisessä viesteissäni tuonut julki yhteystietoni ja oikean nimeni ja yritin lisätä ne mun esittelyyni, mutta se ei onnistunut!

Ei se valitettavasti ihan suitsaithelppoa olekaan. Nyt en muista miten tuo signature tarjoutuu jäseneksi rekisteröidyttäessä, mutta ilmeisesti helposti, koskapa sinulla on jo sellainen. Kuva, muttei tekstiä

Nyt pääset siihen käsiksi menemällä etusivulle ja klikkaamalla siitä vasemmalta ’profiilisi’ ja edelleen ’muokkaa’. Sinne vaan tekstiä.

Anteeksi edellisen viestini eräät kireät äänenpainot. Kireys kohdistuu enemmänkin täällä noudatettavaan nimettömyyskäytäntöön, jota vastaan aina silloin tällöin olen muistanut räksyttää. Ilokseni olenkin havainnut muutaman orkkilaisen siirtyneen kirjoittamaan nimellään. Tervetuloa tähän joukkoon!

Teknisesti se kaapista ulos astuminen on muuten vaikea totetuttaa ilman suurehkoa bittityötä, mutta tuon signature-ominaisuuden kanssa se käy.

Toinen juttu, huomaa, että täällä on oletuksena että jäsen EI halua ottaa vastaan sisäistä postia. Se täppä pitää vartavasten poistaa. Se on siinä muokkaussivulla aika alhaalla.