Yhtä hyvin

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281

Yhtä hyvin tämä voisi sattua suomessa:

– Maksat taxin täysin selvin päin 100e ja kuski vaatii 60e lisää kun maksu ei riitä!

– sama juttu varsinkin suomi humppa pumppa tai lihapulla ravintoloissa Smiling annetaan siis liian vähän rahaa tarjoilijalle kun sen juoman hinta onkin 3-kertainen mitä kuvittelit sen edes kohtuudella olevan.

– seksiravintolat: sensi tulee sisäänheittäjä kadulta joka vie sut … … jonka jälkeen täytyy maksaa jostain kuten muuallakin maailmassa!

– autovuokraamamot huijaa jostain naarmusta tms, jota tuskin näkyy edes valoa vasten ja ottavat sen summan sinun Visalta ilman selitystä.

– pizzeriat tai ruokaravintolat tuovat visaelectronin laskun 30 e pizzasta joka maksaa 5e ja väittävät että minimi maksu on 30e hah

– asuntopalstoilla lukee vuokra 1300e /mes, kun halvempia ei ole edes tarjolla ja noihinkin tarvitset erillisen sunnuntainäytön kautta juoksemisen, jossa kytätään sinun CV ja muut paperit, että edes saat olla siellä

– kukkakauppias ja taskuvarkaat kumartavat suomessa. Ensin mainittu siksi, että joku raaskii ostaa hävyttömän kalliin kasvin ja toinen siksi, että se katsoo kuin kolleegaansa; -ei ole mitään mitä nyysiä!

…joku muu saa provota eteenpäin. 🙂 Minä en jaksa näitä.