yhdistys

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä J
J Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.08.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 196
Kari kirjoitti:

Karipentti kirjoitti:

Minusta olisi tärkeintä, että tämän tapahtuman järjestämiseen olisi olemassa selvä organisaatio, joka myös ilmoittaa olemassaolostaan ja on ennenkaikkea sitoutunut hommaan useammaksikin vuodeksi. Se, joka ottaa päävastuun järjestelyistä olkoon oikeutettu käärimään rahat, mutta myös velvoitettu pitämään huolta siitä, että Suomikuva tulee tavoitteellisesti esille….

Homman nimi on juuri siinä, että tällaiset tapahtumat onnistuvat, kunhan asialle löytyy joku kykenevä vetäjä, jolla on kulttuuriteon lisäksi konkreettinen taloudellinen intressi ja motivaatio painaa projekti kunnialla läpi. Itse voin kantaa korteni kekoon siten, että Orkki tarjoaa vetäjälle tiedottamiseen tarvittavan määrän näkyvyyttä.
[/quote]
nákyvyyttá kenelle? no ei kai suomi penjaa tartte suomalaisille tiedottaa.. vaikka on aina ollu ettá se on vaan táynná suomalaisia.
eli alatteko te nyt tiedottaa puolalaisille, columbialaisille ja enkuille meidán mainiosta penjasta josta saa suomalaista kulttuuria?
tai voishan orkki járjestáá vaikka kansainválisistá páivistá riippumattoman suomi kulttuuri tapahtuman vaikka casa azulissa, siináhán teille áánestettáváá ensimmáisiin yhdistyskokouksiin.