Ya.com ADSL-toimitus epäonnistui

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki ADSL-yhteyteni vaihto Ya.com ADSL-toimitus epäonnistui

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Kokemusperäistä tietoa ADSL-yhteyden vaihtajille Terrasta Ya.com:iin.

Ya.com:in ADSL-toimitus epäonnistui jälleen. Lähden pois Espanjasta epämääräiseksi ajaksi ja vaihto tapahtunee joskus poissa ollessani, jos sittenkään.

Olen nyt odotellut 8 viikkoa….. Lupasivat toimituksen kolmessa viikossa ja jos eivät pysty edes kuukauteen, antavat ensimmäisen kuukauden maksut ilmaiseksi. Lähettivät välittömästi kuukauden kuluttua iloisen ilmoituksen, että ensimmäinen käyttökuukauteni tulee olemaan ilmainen – nyt HOT on niin iloinen erityisesti kun nuo pari ekaa kuukautta olivat 9.95€/kk. Pelkkää säästöä. Modeemi luvattiin toimittaa viikossa – ei ole sekään tullut. Ilmaiset maan sisäiset puhelut luvattiin myös pikapikaa, mutta ne onkin nyt kiinni siitä ADSL-toimituksesta.

Olen soittanut pari kertaa viikossa kysellen toimitusta ja aina sama vastaus: ei mitään tietoa, koska asia on Telefonicasta kiinni. Heillä ei ole kuulemma edes oikeutta kysyä Telefonicalta ajankohtaa – että silleen.

Johtopäätös: Ya.com valehtelee törkeästi, sählää uskomattoman paljon ja on täysin saamaton. Telefonica viivyttelee sikana.

Tosin ei se Suomikaan ole näissä asioissa onnela: vaihto Saunalahden ADSL:stä Nebulaan kesti viime kesänä 6 viikkoa ja siellä pääviivyttelijä oli lankaverkon (ja Saunalahden) omistaja Elisa.

Jos Ya.com linja joskus tulee, kerron sen tällä palstalla, mutta voi mennä 2010 puolelle….