xx

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Maksamalla etukäteen sitoutuu asuntoon jota ei ole nähnyt. Kuvaukset ja kuvat eivät anna välttämättä oikeata kuvaa.
Ja kuten yllä on kerrottu rahat voivat mennä myös huijarille. Takuuvuokra pitäisi palauttaa hyvässä järjestyksessä , mutta näin ei aina käy. Yleinen tapa on jättää viimeisen kuukauden vuokra maksamatta. Sekään ei tietenkään mene pykälien mukaan, mutta ainakaan ei jää rahat vuokranantajalle.
Käytännössä niitä ei mitenkään pysty perimään jos vuokranantaja ei suostu maksamaan vapaaehtoisesti.
Kannattaa kartoittaa hyvältä ja asialliselta tuntuvia välittäjiä ja asuntoja ja sitten paikan päällä henk. kohtaisesti tehdä ratkaisuja.
Tällä hetkellä ja vielä kesälläkin kaiken järjen mukaan on vuokraajan markkinat. Tarjontaa on paljon. Ja asuipa missä paikkakunnalla vain, asunnon sijainti on seikka mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tähän liittyy liikenneyhteydet, pysäköintimahdollisuudet/talli tai autopaikka jos on auto.
Jos ei ole autoa , missä on kunnon kaupat ja matka rannalle.Onko näköalat merelle tai vuorille, ulkoilumaastot ja onko asuinalue rauhallinen ja turvallinen.
Itse asunnossa on tietysti myös huomioitavia asioita. Totuuden näkee paikanpäällä.Ja jos aikoo jäädä talveksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lämmitykseen ja ilmansuuntiin.