Win7

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Rookeri
Rookeri Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.01.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 213

<Tuosta olen vallan eri mieltä. Jos käyttö on vain perusohjelmilla, se on saattanut olla joillain <koneilla melkein ok, mutta jos käytät Vistaa ihan oikeana työkaluna, silloin ollaan aivan <liian usein vaikeuksissa. Tämän on myöntänyt myös Microsoftin johtaja Palmer ja tilastot <joulukuulta 2009 puhuvat puolestaan:

Pitää myös muistraa sellainen pikku juttu että Microsoft ilmoitti jo siinä vaiheessa kun Vista tuli jakeluun että uusi versio on tulossa, yritykset eivät lähteneet heti vaihtamaan ja päättivät odottaa.
Tilastot saadaan aina näyttämään juri sitä mitä halutaan, niihin ei kannata kovin paljon luottaa.

<Olisin mielellään *n%x-käyttäjä – varsinkin Ubuntun, mutta sen aika ei ole vielä – <valitettavasti.

Kannattaa varmaankin odottaa Windows 8:aa

<Vanhalle skannerilleni ei löytynyt 64-bittistä ajuria, mutta kun käytin vastaavan uudemman <mallin ajureita, ne toimivat täysin.

Minulla on Agfan scannereita 3 kpl hyllyssä yksikään ei toi W7:ssä, mutta Ubuntussa virheettömästi. Ja on niitä muitakin puutteita W7:llä ei voi päivittää Nokian kännykän ohjelmistoa (vielä) pitää olla XP tai Vista.

<Vistan myötä meikäläisestä tuli Microsoft vastainen, mutta Windows 7 neutraloi asennettani <ainakin vielä toistaiseksi ellei jatkossa tule ylläreitä.[/quote]

monta sataa jos ei tuhansia Windows ohjelmia asentaneena on jonkinlainen kokemus tullut ja siitä huolimatta olen sitä mieltä että Linux on jossain määrin helpompi tapaus.