Win7

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Rookeri
Rookeri Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.01.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 213

Tervehdys Hot ja muut lukijat

Olen hyvin pitkälle samoilla linjoilla kanssasi, Hot. On vain sanottava se että jos Windows tuotteista pitää maksaa niinkin älyttömiä summia kuin suomessa joutuu maksamaan niin väkisin yrittää löytää halvempi ratkaisuja.

Tähän olen valmis tarjoamaan Ubuntu-Linux järjestelmää, ainoastaan siitä syystä että kaikki toiminnot mitä tietokoneella tarvitsee tai joutuu tekemään pystyy tekemään Ubuntulla.
Olen taistellut Windows maailmassa -95 Betasta lähtien ja jonkinmoinen kokemus vuosien varrella on tullut asian tiimoilta.

Mutta mutta, silloin kun kone markkinoidaan ”tavalliselle” käyttäjälle sen pitää olla sellainen että mitään ihmeellisiä kommervenkkejä ei tarvitse osata, sen täytyy toimia ja siinä nyt näyttää Win7 onnistuneen  jossain määrin.

Minulla on samassa koneessa win7 ja Ubuntu 9.10, molemmat toimivat loistavasti ilman ongelmia mutta jostain kumman syystä Ubuntu on käytössä ja Win7 ainoastaan käytössä silloin kun pitää esim. kännykän ohjelmistoja päivittää.

Mac-koneista en pahaa sano mutta ne on joko graafisen alan ammattilaisten tai sitten sellaisten ihmisten koneita joille ulkonäkö on tärkeämpi kuin toiminta, sorry Blues ei millään pahalla 😉 Olen Compaqin Mac versiota käyttänyt, enkä tykännyt lainkaan oli sen verran erilainen totutusta.

–> clip
Hot kirjoitti:
Vaikka perusasiat toimivat W7:ssa, seuraavan viikon aikana rakentelen sen hiljalleen mieluisaksi etsien uusia softamokkuloita. Joskus toki on pakko etsiä uusia vanhojen tilalle ja nyt etsintä ja vaihto tuli ”sivutuotteena”.
<– clip

Koneisiin nykyisin ilmaiseksi saatavia ohjelmia on paljon, sekä win7 että Linux maailmaan.
Yleistyökalut Firefox selaimena, Thunderbird sähköpostille ja Open Office kaikkeen muuhun tarvittavaan työskentelyyn niin kyllä toimeen tulee.
Siinähän sitä on ajankulua kun saa kaikki kohdalleen, koko järjestelmän uusiminen ei ole ihan pikku juttu.