Willi puhuu asiaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Vanhusten hoito Willi puhuu asiaa

LINKKI

Wilmariina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

Vanhustenhoito on retuperällä suomessa. Isäni on ollut kerroskuvauksessa alzhaimer epäilyksen vuoksi. Nyt vihdoin sai lähetteen sairaalaan tutkimuksiin. Hän harhaili ulkosalla koko yön 10 tuntia. Onneksi hänellä oli auto mikä oli lämmin. Hän oli lähtenyt yöllä jalkahoitajalle, mikä oli talon sisäpihalla. Joku oli aukaissut portin mutta hän ei päässyt enää sieltä pois. Portti avataan klo 7.00, joten hän on harhaillut jossain 2 tuntia, koska kotona oli klo 9.00.

Hänellä on asiakirjasalkku aina mukana missä kuulemma on hänen tärkeät dokumentit. Siellä on joku mainos, joku arvonta kuponki ja muutama maksamaton lasku. Hänen mielestään jo hoidettu. Hän ei pysy aiheessa keskusteltaessa ja mikä pahinta hän on veljeni omaishoitaja ja edunvalvoja.

Hän maksaa kolme vuotta sitten kuolleen äitini syöpäyhdistyksen maksuja ja myös rakennusmestariliiton maksuja. Siivous ja ruokamaksut jää maksamatta. Usein maksut ovat kerenneet jo ulosottoonkin.
Jos jollain on tietoa vastaavasta niin olisin kiitollinen kaikista neuvoista.

Nykyaikana on Villi kyllä luotto mennyt, koska monta kassia on myös lähtenyt kantajan mukaan. Tiedän, että omat poikani ovat juuri noita auttavaisia. Eräskin mummo oli huitaissut laukulla ja huutanut, että menetkös siitä. Nolona siinä tilanteessa oli vain poistunut paikalta.