w 8

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mulla ns. veti käteen mun vanha Suomesta roudattu läppäri jolla me katseltiin tv-kaistaa telkkarin kautta. Eli se oli koko ajan piuhalla kiinni telkkarissa.
No, sille mä annoin kirvestä pihalla joten uusi kone piti saada tilalle.
Ja täällä se meinaa sitä , että ensin mä menen Hipercoriin ja sitten Wortenille katsomaan päivän tarjoukset.
Molemmissa oli sama kone , samaan hintaan tarjouksessa. Eli Asuksen läppäri 15`6 ” näytöllä ja Windows 8:lla.
Vastaava kone muutamaa kymppiä kalliimmalla olisi ollut saatavana myös w 7:lla. Mutta kun se tulee kumminkin eteen ja uteliaisuudesta, mä otin tän kasin.
Kone on tietysti täältä ostettuna espanjalainen , mutta kieli ei mulle tuota harmaita hiuksia. Mutta tän kasin takia meinasin mennä vaihtamaan koneen seiskaversioon. Kuitenkin kun mä olin toipunut ensijärkytyksestä niin ei tää kasi nyt niin ihmeellinen ole. Siellähän on alla vanha seiska jota voi käyttää ja bonuksena sitten nää kasin ominaisuudet.
Muuten kone itse on aika kivan ja hyvän tuntuinen. Hyvät ominaisuudet. Kiva käyttää, painoakin alle 2 kg. ja käyttöaikaa akulla luvassa jotain 6 h. Myyjän mukaan Asuksista ei ole valituksia tullut eli laadun pitäisi olla hyvä.
Ja koska mä olen köyhä ja skniidu eläkeläinen ja koska konekin tuli vaan tv-kaistan katseluun oli parasta maltillinen hinta, euroa vaille 400.
Näillä nyt sitten mennään, saas nähdä miten kone kestää. Ja kunhan kesä tulee ja viitsii taas lähteä kylmempiin maihin matkailemaan , meinasin ottaa tän koneen mukaan ihan oikeaan käyttöön.