Vuokraamisesta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä pauliina
pauliina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.02.2007
Kirjoituksia: 67
Vastauksia: 641
Rookeri kirjoitti:

Kiitokset kaikille kommenteista.

Kirjoittanut santiago Ke, 10/03/2010 – 22:14.
Aika moni halvalla myynnissä oleva asunto on englantilaisten omistama.Yhtenä tärkeänä syynä juuri edellä mainittu punnan huono kurssi. Se vaikuttaa siihen että engelsmannien eläkkeiden ostovoima on pudonnut semmoiset 30% euroalueella. Eläkkeet eivät enää riitä. Samoin euroissa saatava asunnon hinta on punnissa vastaavasti enemmän.
clip —
Sitten toinen asia , miten haluttuja ovat eri kansallisuuksien omistamat asunnot.
En ole itse asiaa keksinyt vaan useammaltakin erimaalaiselta taholta kuullut että suomalaisten omistamat asunnot ovat hyvän kuntonsa takia hyvin haluttuja. Kuten myös muiden pohjoismaalaisten.
Olisikohan kanaalijengin maku degeneroitunut siellä keskenään saarella touhutessa, sillä mitä minä olen englantilaisten kämppiä nähnyt , niin kyllä sisustuslinjat poikkeavat huomattavasti siitä mitä mä itse arvostan.
clip –<

Suomalaiset ovat tottuneet pitämään asuntonsa hyvässä kunnossa yksistään jo senkin takia että täällä asunnot maksavat maltaita.

Mitä tulee sisustuslinjoihin niin käsittääkseni jokaisella maalla on oma kulttuurinsa ja asukkailla oma tapansa sisustaa. En minä ainakaan ostaisi asuntoa sillä perusteella miten edellinen omistaja on sen sisustanut, kyllä se muu kunto ratkaisee.

Itsellä on kokemusta vuokraamisesta vain Fugesta ja Nueve Andaluciasta.Aikaisemmin hintaero on suuri. Nyt NA:ssa on vuokrahinnat tulleet alas ja samaan hintaan saa vastaavanlaiset ja -tasoiset asunnot kummastakin päästä. Johtuen juuri tuosta brittien rahapulasta, jolloin ovat valmiita vuokraamaan alhaisillakin hinnoilla. Nämä on sitten makuasioita, missä kukainenkin haluaa asua ja näinollen ei voi sanoa, mikä alue on kenellekin paras. Eläkeläisenä ja puutteellisella kielitaidolla varustettuna suosisin kuitenkin Fugea (turvallisuudentunne). Jos oma auto niin NA:kin on hyvä.