Vuokra-auton osto

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Auton osto Vuokra-auton osto

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281

>On maan tapa vetkutella auton asiapapereita. Jopa useita kuukausia. Ostin auton joulukuussa ja paperit sain uhkailun jälkeen maaliskuussa.

>Ko systeemi on viety huipuunsa, jos auton ostaa esim vuokraamosta. No tähän joku sanoo, että on hullua yleensä ostaa vuokra-auto!

>Jos joku päätyy ko autoon, niin katsastus pitää muistaa -heti ensimmäisenä vuotena. Sen jälkeen yksityiskäytön normaali tahti.

Ensimmäiseen kommenttiin totean, että juuri tuon vuoksi on luotettavaa ostaa yksityiseltä. Paperit tulevat kuntoon heti! Maan tapa on silloin oma tapasi; Haluat paperit kuntoon tai et halua!

Vuokra-auto-kommenteihin: Juuri näin, ”vanha” vuokra-auto on hyvä hankinta. Vuokra-autosta kaikenlisäksi tiedetään historia ja se, että huollot on tehty ajallaan.

Itseasiassa tarkoitat varmaan tuossa sitä, että jos olet ostanut vuokra-auton, niin se pitää vaihtaa katsastuskonttorilla yksityiskäyttöön ”sopivaksi”. Siis ”cambio de servicio a particular”. Siksi siis ensimmäisen vuoden katsastus, ellei myjä ole sitä tehnyt puolestasi (kuten pitäisi vuokra-autoa myydessä eteenpäin). Sen jälken katsastukset ovat normaalisti 2 vuoden välein aina 10 vuoteen saakka..