vuh vuh

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Bolichera kirjoitti:

Olisi pitänyt taas tietää paremmin, ettei tämä ole oikea foorumi tälle asialle. En vaan kertakaikkiaan jaksa tätä suomalaista asennetta enää yhtään…

En ole yhdistyksen jäsen enkä kuulu sen hallitukseen. Olen ”vain” yksityinen henkilö, jolla on vilpitön halu auttaa ja naiivuudessani kuvittelin, että muitakin samalla tahdolla varustettuja voisi löytyä täältä, mutta pieleen meni Mimmamuroa lukuunottamatta.

On se kumma, kun simppelistä avunpyynnöstä nousee tämäntyyppistä ilkeämielistä kommentointia ja mukaan vedetään jo maailmanparantamiset ja rahat, on ne sitten omat tai muiden. Jokainen kaiketi itse päättää mihin itse ansaitut rahansa käyttää, joten siihen ei pitäisi kenelläkään olla nokankoputtamista. Varsinkaan kun lentokummina toimiminen on ilmaista, mutta täytyyhän sitä nyt ainakin muutaman ihmisen vastustaa, jos ei muuten niin vähintäinkin periaatteen vuoksi (siltä se suoraansanottuna tuntuu…).

Itselleni riittää tämän tyyppinen keskustelu samantien. Ei muuta kuin p** aa sataa niskaan, joten se siitä. Kirjoittelut on nyt kirjoiteltu täällä!

Kuulehan bolichera, sinä pilaat asiasi näillä suuttumisillasi ja loukkaantumisella. Jos leikkiin lähtee niin se pitää kestää. Jatka sisukkaasti, perustele mielipiteesi ja kantasi ja varmasti káy niin, että saat ihmiset ymmártámään asiasi tárkeyden. Nokkaantuminen ei kannata, teet hallaa koira-asialle, leimaat sen yliherkkien kukkahattutätien puuhasteluksi.

Minä voin viedä koiran tai pari mennessäni kun palaan Suomeen muutaman viikon kuluttua.