Voisin opettaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 38 Voisin opettaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kun mulle tuli merikapteeni aikanaan pomoksi, niin se sanoi että ensin opit sitten spleissaamaan. Määrlyä mä en ole Tokelan käsissä kuvissa nähnyt, mutta purjeneula ainakin istui käteen rihmoineen. Koussit, vantit, blokit jne … tulee vanhat ajat mieleen ja sitten totean, että solmut ne vasta veikeitä ovat. Kunhan et ikinä etkä missään opi mitään niin hyvin, että olisit milloinkaan yhdessäkään asiassa läheskään yhtä hyvä kuin kippari.

Tee vaikka tahallasi väärin (fuulaa), edes vähän (mutta älä fuskaa).

Orkin taiteiden yöhön voisi sitten Pintorakin lähettää muutaman duunin hintalappuineen (kankaat vain rullalle, putkeen ja postiin – Fuengirolassa myös kehystetään ja eikun näytteille). Ja Willi heittää dueton Tuomon kanssa. Suoratukka tekee asiallisen runon, jonka Tokela lausuu. Ivanka vääntää grafiikkaa, jota myydään perillä printattuina postereina. Ja loput tunnustavat nyt mitä osaavat – kuka kutoo kirjavan taiteellisia villasukkia, joku leipoo teeman mukaisia pikkuleipiä, toinen kokkaa karkkeja, muusikot lavalle (verstaalle), laulutaidottomat karaoke-kuvaelmaan, Aristoteles ja Tuulae hoitavat paikalle joulupukin (ja ottavat vastaan kirjetilauksia), jokainen lahjoittaa jotakin huutokauppaan ja meklari iskee rahaa tiskiin Orkin kustannusten kattamiseksi, minäkin voin tehdä pari kuvaa ja jos hassusti käy, niin aika osuu siihen, jolloin olen joka tapauksessa Euroopassa asiakaskäynnillä ja …

Tässähän innostuu. Valtuutetaan Tokela tekemään, kun se ei enää kerro mitään työmatkoistaan Los Pacosiin vaan ainoastaan veneen kannen pesusta. Pölyyntyköön paatti sillä aikaa, kun härätään Orkin syystaiteiden hetkellinen mutta sallittu huipentuma: Orgismit!

P.S. Don Bavarontti – luulitko mun unohtaneen sut, phah!

DB tuo paikalle lauman aikuisia miehiä örisemään hyvää hyvyyttään – jookos. Ja tulkoon myös valkea viettelys, eikun Eki kaikessa vaatimattomuudessaan (tunnen jälleen piston omassakin sydämessäni), joka voisi vaikka siunata Tokelan sekä erään miehistönsä jäsenen bluesmusiikin soidessa hiljaa taustalla … kyllä meitä riittää – ja irtoaa!