voihan…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä viipukka
viipukka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2008
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 325
kojo kirjoitti:

viipukka:
”mutta Espanjakin on euron alla. Siellä ei ehkä ihan vielä samalla lailla kun täällä.
Vieläkään ei suomen media ole viitsinyt liiemmin toitottaa valmisteilla olleesta (liekö jo mennyt läpi ja tehty) perustuslakimuutoksesta, jossa eu-jäsenyys kirjataan perustuslakiin”

Sekä Suomi että Espanja ovat samalla tavalla EU-maita. Ero on, kuten Pentti yllä kirjoitti, että talous on täällä pahemmin kuralla kuin Suomessa. Mutta siitähän ei sitten tiedä, jos ei seuraa espanjankielisiä tiedotusvälineitä. Voi kivasti pistää päänsä piiloon.

Olenko ymmärtänyt täysin väärin, kun olen ymmärtänyt niin että espanjassa on päättäviä elimiä (kuntatasolla ehkä?) jotka todella yrittävät tavallisen ihmisen, koulutuksen jne. parhaaksi tehdä asioita?
Vaikeahan sitä on uskoa, mutta tällaista infoa aina välillä olen saanut. Täällähän ajetaan alas terveydenhuolto, koulutus, lasten- sekä vanhustenhoito ja samaan aikaan rakennetaan imagomaisemia miljoonilla ja miljoonilla.

Jos edes hitusen hyvää tahtovia päättäjiä ei ole siellä, eikä täällä, niin sama se. Ei niitä kai ole missään- minkäs teet. Suomalaisissa on vaan se vika että niitä saa viedä ku sokeaa pässiä narussa, eikä kukaan nouse vastaan.. Ehkä mä vaan pidän pääni piilossa ja elän omissa haavemaailmoissani!