Voi Vanhatyttö kun sinulla on lyhyt muisti !

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit aviomiehen netti suhde Voi Vanhatyttö kun sinulla on lyhyt muisti !

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Vanhatyttö kirjoitti aiemmin tässä ketjussa:

MIES-parka

jerrypuu wrote:
No jos ei muu ole mielessä kuin omaisuuden pelastaminen, niin toivottavasti miehesi nauttii olostaan uuden pelivehkeen kanssa.

Vanha totuus toki on, jos tarvitset litran maitoa, ei pidä ostaa koko lehmää )

Vanhatyttö kirjoitti tässä ketjussa:

”Samaa mieltá jerrypuu !

Voi hyvänen aika tátá keskustelua. Sááliksi káy mies-parka -niin vaimon kuin taudinkin takia. Ja pelkän parkinssonin taudin perusteella ei kyllá ketáán holhoukseen saa, sehán on neurologinen sairaus, joka vaikuttaa lihaksiin. Se ei ole yhtá kuin dementia.

Tuli myös mieleen, ettá minkäsmaalainen pullahiiri támá Rouva itse on? Kirjoitusvirheiden perusteella ei ainakaan suomalainen, joten lieneekö suuren rakkauden ja huolen lisáksi myös muita vaikuttimia takana?

Onnea vaan miehelle uuden rakkaan kanssa. Kyllä hänellá varmaankin on omat syynsá ollut etsiá seuraa netin kautta. Se on nykyäán aika suosittu keino etsiá kumppania ja vastaa suurin piirtein ennenvanhaisia kirjeenvaihtoilmoituksia. Sitákin kautta on moni oman kullan löytänyt.”

Edelleen Vanha tyttö kirjoitti tässä ketjussa:

”enkelin puhetta

Angelina wrote:
Olen kovin suruissani tästä keskustelusta. Aihetta jauhaa henkilöt, jotka eivät kyseisestä taudista tunnu tietävän mitään. Vanhatyttö nyt jauhaa aina, on sitten tietoa taikka taitoa, mutta mielipiteitä enemmän kuin normi-ihminen jaksaa sietää.. tai viitsii lukea.
Kultainen, herkkä, kiltti lankoni sairastui Parkinsonin tautiin. Alkuun se ilmeni vapinana, jalan raahaamisena ja muine fyysisine oireineen. Se ei siskoni raukkautta mieheensä vähentänyt, itseasiassa päinvastoin. Vuoden sisällä langostani tuli kärttyinen, vaativa, epäilevä ja erittäin omistushaluinen ja mustasukkainen. Aivan syyttä, sillä siskoni on vaimona mitä kunniallisin, nöyrin ja uskollisin. Herttainen, kiltti ja auttavainen. Aina sitä ollutkin ja avioliittoa jatkunut yli 40 vuotta auvoisissa merkeissä.
Olen erittäin vihainen siitä, että täällä tuomitaan vaimo, joka hakeaa apua ja tukea. Jos avioliitto henkisesti ja fyysisesti menetetty miehen tekojen ja sairauden takia, on luonnollista miettiä tulevaisuutta ja taloudellisia asioita. Niin tekee nyt myös siskoni eikä kukaan häntä siitä kritisoi. Lankoni useat sisarukset jopa auttavat häntä siinä.
Onko tämä oikea foorumi keskustella näistä asioista, sen päätöksen tekee viestin aloittanut henkilö itse. Meillä vastaajilla on kuitenkin omat moraaliset velvoitteemme miettiä mitä vastaamme. Kyllä kunnioitusta täytyy ylläpitää vastatessa nimimerkilläkin, kanssasisaren hätähuutoon!Ei liene kenekään etujen mukaista lisätä hänen tuskaansa…vai saako siitä sitten jonkinlaista tyydytystä itselleen? Eipä ole mukavaa luettavaa muillekaan.
Pidän ”Jerrypuun” Ja ”Vanhantytön” kommentteja mauttomina ja olen niistä todella pahoillani. Osoittaa vain suurta mauttomuutta ja moukkamaisuutta!
Arnoldin kirjoitukset olivat asiallisia….

Vanhatyttö jatkaa:
Voi hyvänen aika. Tämä on tekstiá ihan suoraan yläkerrasta, kirjoittajana enkeli! Mutta kuitenkin, parkinssonin taudista minä olen todennut vain sen, että se on neurologinen lihassairaus. Ja kaikki muu on ollut ihan muuta.
Tietääkseni en ole kirjoittanut sanaakaan sinun kultaisesta, herttaisesta ja kiltistä langostasi sen enempäá kuin sisarestasikaan
, joka siis on mitä kunniallisin, nöyrin ja uskollisin. Herttainen, kiltti ja auttavainen, joka on ollut auvoisessa avioliitossa 40 vuotta.

Muistutan sinne yläkertaan, että orkki on vapaa keskustelupalsta. ja miná olen tavallinen syntinen. Joten jos tyyli ei ylákertaa miellytä, niin kirjoitukset voi ohittaa lukematta. Siunausta ! ”

Kun sinun Vanhatyttö on vaikea muistaa omia kirjoituksiasi, niin tässä on liitettynä kirjoituksesi Rozalindalle. Etkä voinut olla rumasti vastaamatta Angelinallekaan. Samaa pataa on myös tämä Jerrypuu, joka lienee nauttinut Jerrykannullisen sangiaa kirjoittaessaan viisauksiaan keskiyön jälkeen. Häpeisitte !