Voi Selma!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Paprika
Paprika Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 14

Aivan kuin meidän suullamme puhuisit!
Vuosikausia haaveilimme talvien viettämisestä Gran Canarialla. Olimme vuosikymmeniä yrittäjinä täällä Suomessa, kunne sitten vihdoin kesäkuussa 2010 pääsimme vihdoin eläkkeelle!
Tilasimme meno-paluulennon Gran canarialle ja välittäjän kautta kauniin asunnon viideksi kuukaudeksi.
Voi, että, olimme intoa täynnä, vihdoin haaveemme toteutuu 🙂 !
MUTTA, ensimmäiset 3 kuukautta olivat ihan ok, mutt asitten alkoi kyllästyttää. Huomasimme kaikki miinukset, mitä ei lyhyemmillä matkoilla havainnut. Teimme todella pitkiä kävelyretkiä, usein 17km :O . Mutta kaikki oli kuitenkin aina sitä samaa, emme juhli, emmekä vietä aikaamme baareissa.
Edes ilmoissa ei ollut paljonkaan vaihtelua 😉 , melkeinpä aina paistoi aurinko, eikä sekään lopulta ollutkaan enää niin hienoa, kuin alussa uskoimme.Tajusimme vain jossain vaiheessa, että ei se mikään paratiisi ollut.
3 kuukauden jälkeen aloimme laske a päiviä, milloin lähdemme kotiin 😕 .
Meillä oli siellä toisaalta kaikki hyvin, mutta jotain puuttui, en tiedä mitä.
Mielialamme oli aika pettynyt, kaiken odottamisen ja haaveiden jälkeen.
Uskallan melkeinpä sanoa, että koskaan ei paluulennolla ole ollut niin innokkaita kotiin lähtijöitä, kuin me :)!
Nyt , sinun tekstisi jälkeen, tuli jotenkin sellainen ihana tunne, että mei emme olekkaan ainoat, jotka näin ovat tunteneet. Ymmärrän Sinua täysin 🙂 !
Myös me päätimme, että tästä eteenpäin lomailemme vain lyhyempiä aikoja siellä. Tänä talvena pysyimme visusti Suomessa, mutta ensi tammikuuksi olemme varanneet 3 viikoa Las Palmasiin. Hyvää jatkoa sinulle!