Voi olla vaikea kuvio

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä rmkven48
rmkven48 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.07.2009
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 54

Ymmärrän kyllä ajatuksesi ja en varsinaisesti vastaa kysymykseesi. Itsekin ajattelin vähän samalla tavalla aikoinaan ja tietysti kukin toimii itselleen sopivimmalla tavalla.

Mutta, mutta…jos vasta haaveilee, niin onko ensimmäiseksi ajateltava asunnon ostoa? Eikös se tee kuvion vähän turhan hankalaksi, kun pitää keskittää koko tarmonsa asunnon ostamiseeen vieraalla maalla. Voihan sen myöhemminkin ostaa.

Vuokra-asuntoja on tolkuttomasti ja vuokraajat melkeinpä tappelevat pitkäaikaisista vuokralaisista? Täällä katsotaan jo kolmen kuukauden vuokralainen pitkäaikaiseksi ja siitä pidemmissä saa tinkiä vielä enemmän. Välityspalkkiot on Suomen tasoa ja suurimmat välittäjät luotettavia, enkä edes näe mitään suuria ongelmia asunnon vuokraamisessa täällä. Jos yksityiset hirvittää, niin voi mennä apartamentoksiin, residensioihin tai vaikkapa hotelleihin vuokralaiseksi. Riippuu vaatimustasosta, mutta hinnat on halpoja Suomen järkyttäviin kusetushintoihin verrattuna.

Itse aikoinaan luovuin ostosta kun huomasin, että olin ajatellut väärin vuokraamisesta ja luullut sitä jotenkin epävarmaksi tai arvaamattomaksi. Nyt taas en käsitä, että olisin sitonut silloin itseni johonkin yhteen asuntoon loppuiäkseni. Menestystä tulevissa pyrinnöissä.