voi kyllä OC

LINKKI

nano
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 15
Old kirjoitti:

Ja miten tämä liittyy Espanjaan? Olimme 1998 kevättalvella Tampereella, missä Jannen suomalainen manageri Kotta bailasi syntymäpäiviään perusteellisesti. Jatkopaikasta johti hyvin myöhäinen katu hotelliin ja sille liukastuttuani päätin, että ennen seuraavia lumia olen muuttanut etelään. Niin kuin sitten tapahtui.

OC, tämä samantyylinen herääminen kävi melkolailla itsellenikin.! Minä vain en ole päässy vielä ennen seuraavia lumia, mutta tulossa kovasti.

Muistan alppilassa yönpikkutunneilla ”talvi” huuruissa kävellessäni, kun sanoin tuttavalleni, että on se kumma kun ensimmäiset liukkaat Stadiin tippuu niin ajotaito häviää jokaiselta (autoilijalta) Manaillessani huonoa keliä ja vielä huonomia kuskeja, niin kuinkas ollakkaan, minä ja suuri turpavärkkini liukastuimme suitpäit vetiseen jäätikköön jossa blackhorseja myöten olin kuin uitettu kujakatti.

Siinä samalla kun manasin maailman vihoviimeiseen tuomioon, mulle kirkastui ajatus siitä, että nyt riitti, that does it. Pois on päästävä, makso mitä makso 🙂

Eipä nyt liittynyt taaskaan mihinkään, mutta välläkö häliä? Ei ole töissä parempaakaan tekemistä. Kunhan kirjoittelen lämpimikseni ja huokailen kuvien perään.

Nano