Voi hitsi…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 20 Voi hitsi…

LINKKI

Johan Toki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Voi hitsi, maksoin tietysti 2 € kilo, vaikka kuljin sinne perälle asti feria-aluetta… 😉 Mutta sillä tädillä oli ne isoimmat ja nyt on makuasia – mutta minä tykkään ainakin vielä toistaiseksi enemmän espanjalaisista mansikoista kuin suomalaisista ja tämä kanta minulla asiasta oli jo suomessakin… 😉

Sitten seuraavaan asiaan, minusta oli nyt kyllä iso sääli, että Ivanka poisti bloginsa! On se kumma kuinka aina nuo samat nicit saavat niin paljon pahaa mieltä aikaiseksi ja jopa ihan vain muutamalla sanalla. Ne kuuluvat siihen vähemmistöön jotka väittävät edustavansa suurinta osaa suomalaisista miehistä. Eli pitääkö tässä alkaa uskomaan siihen, että hiljaiset ” perusmiehet ” eivät saa suutaan auki kuin vain kyseenalaistamalla yleiset käsitykset ja sitten seisotaan todella suu auki odottamassa abloodeja kanssa veljiltä, jotka eivät vielä uskaltaneet avata suutaan.

Jos näin todella on, niin älkää kurjat ihmetelkö miksi jotkut naisetkin heittävät pyyhkeen kehään ja vain lähtevät. Joillekin toki sopii myös nämä ” matti vanhaset ” sun muut, mutta miksi ne sitten alunperinkään halusivat räiskyvän naisen – kun eivät lopulta tiedä mitä sillä tehdään? Aina löytyy sopasta sattumia, puolin ja toisin, varsinkin jos on tarpeeksi monta hämmentäjää samalla sopalla, mutta kyllä elämä taitaa olla usein niin kurjaa kuitenkin, että viitsiikö siitä sitten kertoa.

Positiivisella asenteella kun tuntuu kuitenkin niin paljon mukavammalta ja ympäristökin saattaa tykätä enemmän… 😉